www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Lincoln Mark VIII LSC 1997


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (9) tagasi

 Lincoln Mark VIII LSC 1997

 Omanik: mrZeed

mis tehtud 01.05.2005
Niih nüüd siis vahetatud/kontrollitud esisillas ˛arniirid(mõlemad ülemised koos õõtshoovaga ja kondid(stabilizer bar back link)) alumised ˛arniirid sai küll ära ostetud kuid selgus et vanad täitsa korras :)
Vana õhufiltri asemel on nüüd K&N.
veel 14.06.2005
Nüüd siis ka Spider Valve peal, tänud Edekule!
Vahetatud tagumised amordid ja tehtud pool J-Mod'ist 15.08.2005
Niisiis sai ära vahetatud tagumised amordid ja käigukastile tehtud Jerry modist pool ehk veel pole saanud plaati puurida aga niipea kui puurid saan teen ära. J-mod ehk vahetatud 1-2 käigu kolb ja 2-3 käigu kolb kuna algselt kastides 4r70w kuni 1997 keskpaik on need kolvid alumiiniumist ja silikoonist tihendite kulumisel võivad vigastada silindrit. Kuid Jerry mod tähendab ka eraldus plaadi aukude suuremaks puurimist, et käiguvahetus oleks konkreetsem! Samas jätsin välja mõlemate kolbide alumised vedrud nagu soovitati ning tõepoolest on tunda nüüd ka käiguvahetust (kettad säilivad kauem ;)). Tänud Etsile!
esisild 14.09.2005
Nüüdseks on vahetatud esisillas siis ülemised ja alumised ˛arniirid reaktiiv varda puksid ja stabika varda back lingid! Tänud ameerika autos Andrusele!
uus kardaan 19.11.2005
Lõpuks sai alla ka ühes tükis kardaan. Kuna originaalis on kardaan tube-in-tube siis 70-80mph vahel tuleb sisse vibra ning lõppkiirus on piiratud 126mph-ni. Kuid nagu kribatud on nüüdseks see väike asi ära parandatud. Tänud Edekule!
uued esiamordid 28.04.2006
Sai siis vahetatud esimesed õhkpadjad-amordid tuttuute originaalide vastu. Ja veel vahetasin ka esimesed ratta laagrid (eesti teed ei mõju hästi :()koos esimeste piduriketastega(tänud Edekule) ära. Nüüd on auto esimene sild nagu uus kuna kõik võimalik kulu osa on vahetatud ;)
esi istmetel uued nahad 03.05.2006
Niisiis nüüd juba ca kuu on esimestel istmetel uued nahad. Originaal värvi!
kasti kap remo 25.11.2006
Nüüd siis käigukastile tehtud kap rem ja full JMOD. Tänud Vahurile Carservice ja Atsile Ameerika autost kes remo tegi.
uus väljalase 12.06.2008
Niih, kuna keegi ostuhuvi ei ilmutanud siis mõtlesin, et Tuunin ;) veic. Esimene tuuning oli väljalase mis sai ilus puhtast roostetamatus terasest koos LMS muffleritega ning uued highflow cat'id. Siis progesin veidi aju ja uus MAF on kah koos koonus filtriga ja voila pea 0,5 veerandmiilis kiirem :) Tänud SUMPSIMEHELE Mäealuses!