www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Astro AWD Explorer Limited 1996


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Chevrolet Astro AWD Explorer Limited 1996

 Omanik: ksound

Usa auto esimesed kogemused 04.04.2008
Õnnelik omanik!! Olla küll see tunne kaks korda- ostes ja müües! Kuna olen usaka algaja on vähemalt algul küll võimas tunne. Esimene pikem sõit näitas et möödasõitjaid oli miskipärast märgatavalt vähem.(Varajasem kogemus teiste autodega oli küll teine.Marke ei hakka nimetama.Olen aru saanud et siin ei tohiks !!! Niiet, võibolla tagakardina puudumise tõttu ja minu oskamatuse tõttu kabiini tulesid vähendada,sõitis iga auto mul järel ja ei kippunud mööda. Muidugi ei seletanud mu silmad ka seda(ärevus ka) et seier nätab ju miile. Vaatasin et kiirus on kahtlaselt suur 90 jaoks. Kui aru sain siis lõkerdasin üksi autos.Hea et kitsed ei näinud.Nii on kui loll lasta usaka rooli!!!
Eks ma pajata veel.Järgmine kord ka autost.
Ksound
No nii, hüppa pukki! Esimene nägemine
Õnnelik õnnetus! 06.04.2008
Peaaegu pidin Astro maha põletama.USA-s oli lisabensufilter pandud voolikute otsa tilbendama just jagaja kohale.Voolikud andsid järgi ja oligi käes.HOIDKE ALATI AUTOS KORRAS TULEKUSTUTIT!!! Jagaja kaan sai kannatada, paar pistikut ia juhtmeid ka. Nüüd ongi viga küljes,bensiinipump paagis ei jää seisma.Kus võib viga olla?
OK See kõik aga juhtus BMW keskuse ees Pärnus. Kisa oli palju,tähtsad ülemused helistasid igale poole. Kuna nad tuld ei näinud siis arvati et tulin nende maja ette filtreid vahetama.Ja selgeks ma oma häda ei suutnudki teha.Huvitavad inimesed seal BMW-s.
Niimoodi siis!
Ksound
Nokitsemist jätkub! 06.04.2008
Viga käes ja poolenisti ka parandatud.Õlirõhu andur vahetada ja siis võib selle õnneliku õnnetuse lõpetada.Siis pendelhoob ja tagapidurid korda ja peaks suuremad vead tehtud olema.Rohkem ülevaatusel ei leitud.Pisivigade ja iluvigade kallal nokitsemisega on aega.Väga hull auto ei olegi,saab ehk korraliku sõbra endale.
Uus häda! 14.04.2008
Põlemistagajärjed likvideeritud. jagaja kaan ja olisurve andur tuli uus osta. paar juhet ka isoleeritud ja ühe vooliku kate vahetatud.Nüüd uus häda, kojamehed ei tööta.Egas midagi, jälle viga otsima ja julgesti vennad nüüd tööle. Nii sai Põrgupõhja Vanapagan taeva.Asi see siis üks Astro korda teha on! Ilma vihmata saab ikka sõita.Ühed mehed sidusid nöörid kojameeste külge ja tõmbasid neid kabiinist et koju saada.Arvan et mina nii ei tee.Soovige mulle jõudu!
Ikka hädad jätkuvad! 09.05.2008
Paak mis lekkis või õigemini lausa jooksis kui üle poole paagi benssu sisse valada,sai maha võetud ja korralikuma vastu vahetatud.head Usaraua liikmed aitasid. Nüüd on puhastatud,happekrunditud,krunditud ja värvitud paak all ja hea meel. Tõrva aga jätkub meepotis: Diagnostika näitas MAF anduri riket ja nukkvõlli andur ka vigane. Ei julgenud neid kellegilt osta ka ja nii läks tellimus USA-sse. Maf on paras kirves,aga mis teha.Bensiinikulu on praegu umbes 12 sajale ja maanteel.Linnatsüklist ei maksa rääkidagi. co sisaldus hüppas ka üles.Loodan et pärast andurite vahetust läheb asi lõbusamaks. Siis vaja veel "kont" korda saada. Jumal teab kust ma selle spetsialisti leian.Täita saab igal pool aga kogu asja peaks üle vaatama enne. Üks asi tahab kindlasti vahetada: nimelt kompressori siduri laager,siis arvatavasti ka mingi tihend seal kaelas. Seda tööd vist ise ei julge ette võtta, teisi asju küll. Elu jooksul neid panne lammutatud küll ja küll. Niiet tegemist jätkub ja kõrtsi poole pole aega vaadatagi.Vot!