www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Corvette 1976


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Chevrolet Corvette 1976

 Omanik: Constrictor

talveuinak 08.01.2009
Tervist,
sai lõpuks auto eelmise aasta viimasel päeval registrisse veel vana hinnaga.
Alustasin auto kallal nokitsemisega. Tuli ehitada uus väljalase, kuna vana oli päris läbi, isegi malmist kollektorid olid otsas.
Mootori käivitusel kuuldus paras kolks, kuigi remonditud teine Hawai saarestikul. Karter alt ära ja kui palju rõõmu :). Mikid mõlkisid karterit veidi kivi peal ja kogu lugu. Haamer pihku ja asi korras.
Tagumisel rattastel olid suured loksud. Vahetasin laagrid, kõik puksid, kõikide (3) kardaanide ristid, pidurid sai ka renoveeritud nüüd uued klotsid, voolikud, torud, sadulate sisu :)
Homme tulekul amordid, siis auto tagumise otsa veermik saab laitmatult korda.
Kõige meeldivam on teha tööd kuulates muusikat originaal makilt (8 track) ja sama ajastu kasettidelt :). Sai ostetud lausa lindistav isend.
Õnnek saan ise neid töid oma töökojas teha :))
Kellel tekib huvi, siis astugu läbi ja jagage oma teadmisi ja oskusi :)
Oleme väike töökoda ja üritame aidata sõpru.
oü Alved Grupp
6542606
5049292
Räägu 11a, Tallinn
http://auto.alved.ee
Uued torukollektorid Uus keskmine osa Pütt Palju ruumi uued tag. rehvid Vana puks Üks uutest Kohal Renoveeritud ots Uued klotsid Sadul Täidetud ava Esim. külg Tag. külg 8 track
jälle väike edusamm kevade poole 15.01.2009
Sai siis veidi töödega edasi liigutud. Nimelt tagumise poole veermik täitsa uus, kalded ja kokkujooksu keerasin ka paika.
Nüüd jäi veel esisilla jubinad vahetada :)
Igavus tappis, läksin ja vahetasin (22.50) veepumba, termostaadi, jagaja kaane ja rootori. Renoveerisin roolivõimendi pumba, vahetasin karteritel tihendid (loomulikult nüüd kõik uued vedelikud ka sees).
Genekas sai ka uued laagrid ja harjad. Lõpuks mootor töötab ilma kõrvaliste helideta.
tagaumiku reguleerimine Esiotsa kontroll Värske pump Punanina
Veermik 24.02.2009
Lõpuks ometi leidsin aja ja vahetasin esiotsa õõtsade kõik puksid, kõik šarniirid, kondid, amordid ja vedrud. Veermiku juures on jäänud ainult vahetada roolivõimu voolikud (need ja paljud teised osad olemas) ja reguleerida sillad paika. Loodan lähipäevadel leida aega ja lõpetada veermikuga.
Nüüd sai ka nikerdatud armaturi näidikute kallal. Sai ostetud kell, pirnid ja tagumine kontaktkile. Nüüd jäi ainult oodata osade kohaletulekut. Järjekordselt sai tellitud terve nimekiri varuosi, seekord juba sisustuse vallast.
Amort + vedru Ülemine šarniir Kont Uus kell Tagumine külg