www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Pontiac Firebird Trans Am WS.6 1999


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (81) tagasi

 Pontiac Firebird Trans Am WS.6 1999

 Omanik: spiritualrob

Järjekordne auto talveuni. 28.10.2013
Pea terve suve on auto siin hoovis nukralt ja kasutuna seisnud- vahel olen mõne väikese tiiru siiski teinud, et päris maa sisse ei vajuks teine.

Paar nädalat tagasi, ilmade jahenedes tuli hakata taas mõtlema auto talvise hoiustamise peale.

Aku oli seistes pikapeale tühjenenud- võtit keerates klõpsus vaid. Laadisin aku ja pesin autolt suvised ja sügisesed ilmastiku tagajärjed maha. Oma üllatuseks avastasin, et keegi oli kapoti alla pesa teinud. Mingisugune elukas oli usinasti vedanud kilode kaupa tammetõrusid kapoti alla ja neid seal hammaste vahel purustanud. Otsustasin, et auto tuleb enne kui kapotialla kolinu otsustab juhtmekimpude degusteerimise kallale asuda, viia tööjuurde ja seal suruõhuga hurjutada kodanik koos oma pesaga kapoti alt minema. Nii saigi tehtud ja kui auto juba tööjuures oli siis sai uuritud sealset talvise hoiustamise võimalust. Vedas- lubatigi auto viilhalli nurka ära sokutada. Nüüd on T/A soojas ja kuivas, signa valvega hoones. Kui peaks mõnel nv'l ajaauk tekkima, siis eemaldan ukseklaasidelt liimi, mis siiani veel tegemata on. Veebruaris panen jälle T/A müügikuulutuse üles.

T/A suvi möödus siin akna all, oodates kasutust või uut omanikku noor huviline on kasvamas :) esimesed miinuskraadid sunnivad tegelema talvise hoiukoha leidmisega T/A talvitub minu tööjuures viilhallis soojas ja kuivas
Kurat, jälle on hiired autos. 14.12.2013
T/A seisab juba ca kuu siin minu tööjuures ja nüüd avastasin märke sellest, et hiired on jälle kapotialla kolinud :(
Kuna auto on kuu jooksul korraliku tolmukihi peale kogunud siis oli tolmu pinnal hästi näha väikesi jalajälgi, mis viisid "draakonininast" sisse.Kojameeste aluses rennis oli näha hiirte kust ja sitta.
Tuiskasin suruõhuga kapotialuse puhtaks- hiirejunne lendas mehiselt. Õnneks salongis märke nende elunemisest ei leidu, ju on tulemüür piisavalt tihe siis.Õnneks ei ole veel ka juhtmete kallal närimas käidud, proovimisel käivitus auto kenasti.Panin aku laadima ja täna soetan ultraheli tekitava hiirte/rottide peleti ning loodan selle abil luua Trans Am'ile jõulurahu seniks kuni ise Eestis kapsafestivalil viibin.
võrdlus puhta autoga, mis just talveunne pandi kuu ajaga kogunenud tolm.
T/A müüdud 25.05.2014
Auto tuldi osteti täna hommikul ära. Hakkab liikuma Rootsis, Enköping'u kandis. Uus omanik lubas autoga ilmuda Power Big Meet'ile.


Kahju on ikka ka...
viimseid hetki koduõuel...