www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Tahoe K1500 1995


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Chevrolet Tahoe K1500 1995

 Omanik: Ingmar

Mootori tööd 04.02.2013
Tahoe mootor kiskus uimaseks juba tükk aega tagasi. Asja uurides tuli välja, et kõikidest silindritest oli umbes kaks kolmandiku survet jalutama läinud. Võtsin kaaned maha ja tegemisse, väljalaske klapid korralikult ära põlenud, survet ei saanud ollagi mootoris. Loomulikult vahetusse ka veepump ja jaotuskett. Ketti ära võttes mõtlesin, et vahetan ka õlipanni tihendi ära, siis juba võtsin ühe saale alt. Loomulikult tuli mõte ka need juba ära vahetada. Mootor maha ja juppeks. Mootor on seest ilus puhas, vänt täitsa ok mõõdus, saab pannna uued originaalmõõdus saaled. Mure oli ka vahekastiga, mis kippus käiku välja viskama, seegi sai pooleks tehtud. Seal väga väikesed vead. Antud remondi käigus tõstan ka tagaotsa 2 tolli ja värvin ära tagastange. Pärast liivapritsi jäi stangest alles korralik sõel, saab veel keevitada, siis pulbervärvi ja mustaks.
mootor lahti mootoriruum
pudi padi 18.02.2013
Kohale jõudsid vajalikud asjad, saaled ja rõngad. Mõte tuli, et ka kolvirõngad uued panna. Plokk sai korralikult ära kraamitud, nüüd ootab ees mootori kokku panek. Nipet näpet asju on veel ka liivapritsi ja pulbrisse viia.
mootor koos 26.03.2013
Jõudsin mootori komplekteerimisega lõpule. Võiks nüüd päris hea olla. Nüüd on veel vahekast kokku uuesti laduda ja siis saab tehnika masina peale uuesti tagasi pista.
kolvid plokis! mootor jaotus
mootor käib 28.03.2013
Eile õhtul kell hilja õnnestus Tahoele uuesti hääled sisse ajada. Käivitus läks täitsa valutult, samuti tundub, et kõik toimetab ilusti. Kasu on olnud ka vahekasti remondist, käigud lähevad korralikult sisse nüüd, mitte ei pea enam kangi otsas kogu keha raskusega elama. Nüüd jääb veel üks pikem õhtu nokitseda, et kapoti all saaks juhtmed natuke viisakamalt, taga sillale tõste külge pookida, nipet näpet veel.
taohe sõidab 02.04.2013
Nüüd siis olukord nii kaugel, et Tahoe jälle sõidab, jäänud on veel tagastange korda teha ja ilmselt nipet näpet veel, kuid need asjad ei sega enam sõitmist.
liikluses