www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Oldsmobile Silhouette 1995


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (34) tagasi

 Oldsmobile Silhouette 1995

 Omanik: spiritualrob

Minivan jäi Kopli parklasse vedelema teadmata ajaks 30.10.2012
Minivan leidis taas kasutust Eesti külastamise ajaks ent teadmata põhjusel lõhkes maja ees seismise ajal rehv ning auto jäi ajanappuse tõttu Kopli parklasse katkise rehviga seisma. See on hea põhjus talverehvide ostuks. Ka on pika seismise tõttu salongis tunda hallituse haisu ehk tuleks teha keemiline pesu põhjavaibale. Eks tegeleb sellega siis kui selleks tekib aega.
autol all korralikud talverehvid 02.12.2012
Oldsul uued, st. taastatud naastrehvid (Vallai Formula C2), mõõdus 195/70R15 all ning tehtud ka põgus salongivaiba pesu. Väidetavalt on läbi ka kõik kollektori juures asuvad tihendid- nende vahetamisega tegeletakse siis kui olen ise tagasi Rootsi läinud. Olgu seniks remondimeestel jõul ja aastavahetus.
Sai tehtud kindlustus ning kuni jaanuari alguseni oleks vaja autot kasutada- masin on täiesti sõidetav ka praegu kuid kolle tihendite vahetuse tulemina peaks loodetavalt paranema auto edasiminek ja ka kütusekulu kuna hetkel sisistab ikka mõnusalt läbi, eriti kui ülesmäge sõita või korralikumalt gaasile astuda.
Olds minivan müüdud. 12.05.2014
Gaznet OÜ tegi ettepaneku, et oma auto nendele 900€ eest müüksin ja nii saigi otsustatud kuna auto vedeles kasutuna Eestis, Loksal ning kahju oleks olnud lasta tal seal maasse vajuda- hea auto oli.
Selle minivaniga olen tegelikult üsna vähe sõitnud ja selle aja vältel on see auto mulle maksma läinud ca 5000€ koos auto ostuhinna ja osade ning remontidega (kütust loomulikult kuludesse ei arvestanud).Seega eriti äss investment seda Oldsu osta ei olnud :) Natuke kahju oli autot müüa, kandis häid mälestusi :)
viimati oli aktiivselt kasutusel sept. 2012 Rootsis