www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Buick Century 1984


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (8) tagasi

 Buick Century 1984

 Omanik: Trubenz

Uueks koduks Topparts tartu 24.08.2012
Juba peaaegu kuu aega on auto seal olnud, vahepeal võtsin nädalavahetuseks ära, et Hiiumaal puhkamas käia.
Tehtud ja tehtavad tööd:

Elektri anomaaliad: Tulede juhtmepundar eemaldatud, ohutulede lühis leitud ja eemaldatud. Konditsioneeri ja klaasipuhastaja pumba probleemi lahenduse kohta veel vastust ei tea. Aku mahalaadimis probleemi enam pole.

Sillad: Taga oli stabikavarda puks, ees rooliotsad ja miskit veel, mis hektel pärast tööpäeva pähe ei tule. Ühesõnaga sillad enam kohe kindlasti ei kolksuks( muidu oligi ainult tagasillapuksi kolks )

Vedrustuse teema tahab vastust: Kas originaal uued vedrud ja amordid, reg. coiloverid või airbagidele. Ilmselt kaldub kaalukivi patjadele, kuna mikimaal pakkumisi rohkem kui lademetes ja hinnad originaalvedrustusega samad (selle all peab silmas kogu komplekti: padjad, 2 kompressorit, rull voolikut ja kaablit, survepaak, iga padja kahepoolsed klapid ja juhtpult)

Mootor ja käikkar: klapikambri tihendid, sisse-, ja väljalaske kollektori tihendid, kollektori poõlve tihendid, sumpsi tihend, käikkari õli ja filter, kütusefilter ja miskit ehk oliveel...

Geneka kinnitusraam saab või on juba taastatud (3-st kõrvast 2 olid katki)


Kui see kõik valmis, hakkan õmblusmasinat otsima. Mõtlesin ise hakata sisu kallal nokitsema, tuleks paartuhat odavam..


Hiiumaa tripi kogu kilometraa˛ tuli mingi... 600 miili vist ehk, keskmine kütusekulu langes 12,4 peale (14-lt). Maantesõidukiirus ei ületanud 90 km/h. Tegelik kulu ka natuke väiksem, kuna nädalavahetuse peale töötas auto kohapeal (helisüsteem nõuab) ca 5-6 tundi, mis ka üksjagu rüübet võttis.
Käigukast lakkas töötamast 16.06.2013
Kui kellegil leidub TH125, MÜÜ ÄRA !
Masin liigub 23.09.2013
Otsad andnud 3 käiguline th 125 kadus, ning selle asemel on 89 aasta Cadillac Seville th 440. Nüüdsest masin 4 käiguline. Samasuguse vahetuse teinud John ameerikast väitis ka kütusekulu langust, eks saab näha.