www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chrysler 300C 2007


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (41) tagasi

 Chrysler 300C 2007

 Omanik: spiritualrob

Puuduste kõrvaldamine. 05.03.2018
Vead/puudused:
*sõidu ajal gaasi maha lastes kostab mingi kerge pirin- kui gaasi vajutada, pirin kaob. Mis seda heli võiks tekitada? Differ?
*tag. luugi plastist kojamehe vars on ilmselt jää raskuse all järele andnud ja katkine kojamees vedeles pagassis, tuleb uus tellida.

Autol on all veel minu 2a tagasi ostetud naastrehvid ja siiani täiesti OK olukorras, suverehvid olid nii kulunud, et neid ma kaasa ei tahtnud vaid tellisin ära uued 245/50R20 suverehvid vianor veebipoest.
Lisaks ostsin suvevelgedeks kooruvad 20'' tehaseveljed 2012' Lancia Thema limo alt.
Lancia veljed lasen klaaskuulpritsida, kroomefektiga pulbervärvida ning pulberlakkida, loodan, et jäävad ilusad.
siledad rehvid ja rehvirõhuandurid eemaldada 300C pagassis sõidutatakse värvimisele
Parendused... 10.03.2018
Kui tuli sulailm, kadus varem mainitud pirisev heli, mis oli kostunud gaasilt jalga tõstes.
Lasin auto üles tõsta ning kõik üle kontrollida- veatu :) Ju oli siis ikka mingi jää kuhugi tekkinud, mis seda heli põhjustas, paremat seletust hetkel ei ole, heli igaljuhul on kadunud.

Häiriv asi oli ka, et juhipoolne välimine AUTO-DIM peegel oli tuhmiks, pruuniks värvunud (kunagi oli RAM'i isetumeneva peegliga täpselt sama jama). Sai uus tellitud kuid tavaline soojendusega, mitte isetumenev.

Tag. kojamees sai samuti uus paika (kuigi seda kunagi ei kasuta, aga kriipis silma kui mingi polt tag.luugist välja turritas)

Sain eile kätte ka oma 20'' veljed pulbervärvimisest. Tulemus on dailyride'i jaoks üsna hea- näituseauto puhul peaks muidugi olema hoopis teine kvaliteet kui keegi hakkas ideed soojendama selles suunas :)
Pulbervärvitud- ja lakitud veljed ühildusid koos rehvirõhuandurite ja budget-rehvidega (vianor'i web-poest)suveratasteks ja said ka siia Rootsi kaasa taritud juba, e. kevad võib ootamatult tulla minupärast :)
Ilmade soojenedes tahaks salongis keemilist pesu ja nahahooldust lasta teha.
Seni olen oma vana autoga rahul :)
pulbervärvitud- ja lakitud 20'' suveveljed uued 245/50R20 budget-suverehvid pritsitud,värvitud ja lakitud
Sama auto uuesti müüdud. 24.05.2018
Pärast 300C uuesti minujuurde kodutee leidmist ei olnud algselt plaanis seda müüagi kuid tuli sõber jutuga, et tal seda hädasti pere juurdekasvu tõttu tarvis ning nii auto endale uue omaniku leidiski.
Igaljuhul tuleb minul nüüd Nitroga sõitma hakata- või soovib keegi Nitro ära osta? :)
lumes