www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Camaro 1975


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Chevrolet Camaro 1975

 Omanik: rnx

Vaikselt asjad edenevad, vähem kui kaks kuud jäänud... 07.04.2015
Eile autot vaadates sai tõdetud, et kuradi kiireks läheb - F-Body kokkutulekuni on vähem kui kaks kuud ning auto seisab endaiselt poolraamita pukkidel.

Poolraam sai osandatud, suuremad vigastused keevitatud ning lõpuks liivapritsi tiritud. Kuna tundub, et auto on elanud eelnevalt üsnagi rasket elu, siis tuleb veel enne värvimist poolraam korraks kerevenituspinki panna ning selle "propeller" välja rihtida. Hetkel on tunne, et üks poolraami nurk on teistest ca. sentimeeter kõrgemal.

Poolraami osandades tuli ahastus peale - reklaamitud tuttuutest polüuretaanpuksidest ja sillaosadest pole mitte õrna haisugi - vastu vaatasid isoleerpaelaga lapitud kummidega šarniirid, keevitatud rooliosad ning oma pesadesse kinni punktitud (milleks kuradiks seda vaja veel oli?) üsnagi erinevalt väsinud kummipuksid. Ka pidurid pole suurt paremad, seisnud autole omaselt on sadulad kinni, kettad suhteliselt kulunud ning voolikud otsakorral. Kiire hinnapäring paljastas, et võrreldes 3gen autodega on 2gen-i piduriosad omajagu kallimad. Ketaste paar näiteks läheb maksma ca. 200 Eurot.

Vahepeal on kohale jõudnud või kohe jõuavad mõningad pudinad, lisan meeldetuletuseks ka hinnad):

Esivedrud (Moog 5664, 85 Eurot)
Šarniirid (Raybestos Pro Grade, 2x26 ja 2x27 Eurot)
Õõtsapuksid (Moog, 2x20 ja 2x17 Eurot)
Rooliotsad (Moog, 2x29, 30 ja 32 Eurot)
Pendelhoob (Moog, 35 Eurot)
Paralleelvarras (Moog, 75 Eurot)
Esimesed pidurivoolikud (Raybestos, 2x23 Eurot)
Esimesed pidurisadulad (A1 Cardone, 2x64 Eurot)
Chevy Caprice peasilinder (A1 Cardone, 45 Eurot)

Lisaks sai lastud Delrinist treida uued poolraamipuksid, millega värskendatud poolraam jäigalt kere külge kinnituma edaspidi hakkab. Sillapukside koha pealt peab veel pisut mõtlema, kas kasutada kummipukse või treida uued Delrinist puksid. USA 2gen-i gurude hinnangul on järjestus järgnev - Delrin, kumm, polüuretaan. Kusjuures polüuretaani kohta kuuleb ainult ropendamist, seega enamasti on valikus kas Delrin või kumm.



Tulemüür krundi... ...ja värvi all Sellised tükid said poolraami kinnituskohtadesse keevitatud, pildil on näha ka pooled uutest puksidest Üks uutest poolraami kinnituskohtadest Poolraam sai prooviks ka uute puksidega alla tõstetud