www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Buick Park Avenue 1991


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (9) tagasi

 Buick Park Avenue 1991

 Omanik: eric

Käigukast ja rooste 08.09.2016
Käigukast sai lõpuks korda ja peale. Tema enda käigukasti korda ei saadudki, kasutasime doonorit ja nüüd lõpuks kast korras. Edasi põhja ja karpide kallale. Karpe pole sel masinal ammu juba olnud. Kui keegi tunneb oma kätetöö ära, siis "hästi tehtud!" Põhi pole ka näinud mingit kaitset rooste vastu. Käsitööna valmistatud karpide asendused on praeguseks maha võetud, uued karbid vormitud ja varsti läheb keevituseks. Samuti läbib uuenduskuuri põhi ja saab mastiksi peale. Vahetatud on ka kõik pidurivoolikud.
Siin peaks olema karbid
Karbid korras 21.11.2016
Uued karbid ja põhi keevitatud, mastiksiga kaetud. Esipidurid said uued sadulad. Hetkel masin talvekorteris ja peas mõlguvad juba uued mõtted.
Uued tuled 29.10.2018
Vahepeal on olnud suur auk sissekannetes, kuid tegemistest siis niipalju, et kevadel sai vahetatud radiaator ja alates sellest sügisest näitavad teed uued tuled. Eks vaikselt teeme ja sõidame edasi. Jätkuvalt otsin tagumise pamperi külgmisi kroomkatteid (bumper side molding). Kui kellelgi vedeleb, võib julgelt teada anda:) Samas jäid üle tulevahetusest vanad tuled.