www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud >


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (12) tagasi

 

 Omanik:

Istmete hooldus 31.07.2017
Kui tavaliselt ma oma masinatel ei viitsi sisemusega väga jaurata, siis Elduri puhul tegin väikse erandi. Nimelt on istmed aja jooksul kergelt kõvaks läind, kui nii sobib öelda, ja mõtsin et enne kui päris hukka lähevad, võiks millegagi hooldada.
Ostsin ABCSilt mingi Meguiarsi hooldusvahendi, ja kuigi 59-eurose profifotoaparaadi pildid seda edasi ei anna, siis niipalju võin öelda, et pehmemaks läksivad istmed küll ja läigivad ka rohkem kui enne. Tuli kasuks järelikult.

ABCSil käimise aegadest on ka veel selline lugu, et auto jebib natuke. Kuumalt jätab korralikult vahele ja kord väljasuretatuna ei taha üldse käima minna. Ise kahtlustaks esmalt süüteosakonda. Eks vaatab mingil nädalavahetusel, midagi keerulist siin ometi ei saa olla. Kui ongi süütepool või jagaja vigane, siis õnneks on üks komplekt riiulis, mis pidi küll teisele autole minema, aga ju siis tollele tuleb ikka vana hea MSD osta. Eks näis.
Selline toode Tagaiste näeb parem välja kui enne Mai tea palju siit aru saab, aga ka esiistmele ei tulnd kahjuks vahendiga töötlemine
Sügisesed sättimised 15.10.2017
Auto käis Ingmari juures tegemises, ja lõpptulemuseks on see, et:

1. Vana karpa lendas kapoti alt minema, ja asemele tuli tutikas 750 cfm Holley koos flantsiga. Lessons learned selle loo juures oli, et remondi vana karpat palju tahad, korda ikka ei saa - parem osta uus.

2. Originaaljagaja võeti maha, puhastati ära, ja pandi peale tagasi. Algselt pidi see CRT Performance jagaja, millest eelpool juttu oli, peale minema, aga nagu mul alati juhtub siis ei istund see asi mitte üks gramm auto külge. Elik õppetund on see, et isegi kui teed ebays juppe otsides valiku "472/500 Cadillac", siis suudavad illarid sulle ikka h** teab mis imeasja saata. Kuna tolle junni ostust on üle aasta möödas, siis on nagu hilja ka hakata protsessima et mis valesti läks. Eniveis, OE jagaja ülekäimine + uus karpa lahendas vahelejätmise ja mittekäivitumise probleemi.

Muuseas mõõdeti silindrite surved üle, ja leiti kõik kõige paremas korras olevat.

3. US Partsust ostetud tagavedrud läksivad alla, mille tagajärjel tõusis tagaosa täpselt õigele kõrgusele. 73. aasta Elduri vedrud, sest 72. aasta omi neil polnud, aga kõik täpselt sama, problemit ei olnud.

Pärast seda sai käidud Lõunaosariikide hooaja lõpetamisel. Autoga töristan ringi veel mõnda aega, kuniks lumi maha tuleb või midagi ära kooleb :)
Holley Uued tagavedrud, auto ilusti horisontaalis Lõunaosariikide hooaja lõpp
Talvekorterisse ää 29.10.2017
Kuna talv tuli jälle ootamatult, siis viisin auto garagesse ära. Hooaja alguses oli odokal 94690, täna 96036, mis tähendab et suvega liikus masin 1346 miili (ca 2166 km).
Viimane pesu. Jah, värvitükk on lahti tulnud . Hooaja lõppseis