www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud >


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (1) tagasi

 

 Omanik:

toomine ja probleemid 30.08.2015
Kuna olin alati diislit soovinud ja polnud sobivat hinnaklassi kuna kõik ca 2000euro väärtuses olevad vannid on rapped siis otsustasin poolaastat oodata kui omanik langetas hinna 1800 pealt 1300 peale .

Kõiki vigasid ei suutnud tuvastada ja endal polnud G vannidega suurt kokkupuudet siis jäi nii. omaniku sõnad olid et termostat on tuksis ja käike vahetab soojalt kõrgelt,pihustid osad tuksis . hiljemalt tulid välja et soendus radikas oli umbes plokkikaane tihendid lehivad õli salongi poolt ,kütus jooksis tagasi kuni ca 400km pealt kasti 3-4 siduri pakk andis saba , kasti oli suht raske otsida , all olnud kast ja turbiin oli pärit bensukalt .seega leidsin camaro kasti koos turbiiniga 83a. oma ,27 spinline kahjuks .Tollelgi tuli turbiinilukku solenoid välja vahetada, vahetab käike rahuldavalt nõks kõrgem rpm kui diisli kastil kuid kannatab sõita .
Kere tööd tuli suurem osa teha küljekarbid ja tagumise ukse ääred.
termostaadi ja soendus radika puhastus kere t1 kere t2 kere t3 kere t4 uksed t kasti vahetus põlve otsas 1 kasti vahetus põlve otsas 2 kasti vahetus põlve otsas 3