www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Pontiac GTO 2006


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (26) tagasi

 Pontiac GTO 2006

 Omanik: askeldaja

47000 16.04.2017
Eile sai 47000km odole. "Juubelini" ehk 50 000-ni on veel aega.

Suverehve veel alla ei pane, suusailmad kipuvad edasi kestma.
Kuna sõidan lamellidega, siis "krõbistama" ei pea ja selles suhtes muret pole.
Sügis 30.08.2017
Varsti "juubel", ilmselt saab septembris 50 000km täis.

Kõik ok. Vaja mahlad vahetada ning mõned tavapärased hooldustööd teha. GTO on ikka hämmastavalt lihtne auto, enamik töid saab ise ära teha ning töökoja külastamine on pigem mugavusotstarbeline või suht erandlikeks töödeks.

Üks andur kippus vigurdama ning kuna juba varem on nõ ennetavalt igasugust kuluosa valmis ostetud, siis kruvisin kõik andurid maha ning seejärel uued külge.

Üldiselt on air oxygen andurite eluiga suht prognoosimatu, nad võivad kesta üsna kaua ja võivad ka just endale sobival hetkel puhkusele minna. Kuna auto on 11 aastat vana, siis on täiesti loomulik, et mõni asi tahab vahetust. Tehnika kulub ka seismisel, mitte ainult läbisõidu tagajärjel.

Juhipoolne esimene air oxygen sensor kippus pisut kitsas kohas paiknema (just pistiku ots), abiks kapoti alt suure juhtmekimbu järele andmine ning sai pistik ühendatud, ilma selleta poleks ulatunud.

Tegin prooviringi ja kõik paistab igati okei. :)
2018 suvi 26.08.2018
Aeg läheb kiiresti ning 2018 liigub juba sügisesse.

Hulk osi varuks kogutud ja enne suurt sügist vaja veermikust ja roolist lõtkud välja võtta (ka väike lõtk on saatanast). Sidur üle vaadata, kuna manuaalkastiga auto üheks sõidurõõmu tagajaks on laitmatu sidurisüsteem.

Peatselt saab odole ka 60 000 originaalkilomeetrit ette, mis pole just kuigi suur näitaja. Kõkse pole ühtegi teinud, pisut kuluosa on kulunud, seega, kõik korras.