www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet S-10 1996


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Chevrolet S-10 1996

 Omanik: S10

Arvasin 05.11.2006
Närisin oma auto moootori osadeks eile,põhjuseks jahutusvedeliku kadumine.Selgus tõsiasi,etkaane tihend on lõppenud.Alguses arvasin,et selle gaasiseadme kaudu lekib aga ühendasin selle tagant ära kuna ei ole siin soomemaal seda gaasi saada siis peaks üldse selle pealt minema viskama.
Nüüd on probleem saada seda tihendit soomes-netis sorades on seda tihendit ilusti saada küll u25 daala eest aga ei tea nüüd kui kiiresti see minuni jõuab.
Oli mul siin probleem küünalte ja õhufiltriga,küsiti ühe süüteküünla eest 16 eurot ja õhufilter 30 eurot,no vakk juu.Kolasin siis autopoodides ja nägi et ilus koonus filter maksab 31 euri-loomulikult panin pestava koonuse peale:)!Nüüd saan ehk 400 m 24 sekundiga sõidetud:))
Muidugi kuna kaan lahti nüüd on siis läheb jubedamaks portimiseks ja kindlasti kukub kaan st klapid kolbidele lähedamale,umbes 0.35 mm jagu.
Kindlasti hakkan pilte ülesse panema.
selline asi täna hommikul kärnkonn
mootori käimise abistamine 07.11.2006
Vötsin eile suure hooga ette portimise,olin nii innustunud,et isegi fotoka unustasin maha.Täna ehk saab kaasa
aiai 17.11.2006
Nagu asi on ei jõudnudki pilte panna st .unustasin pildimasina kaasa võtta.
Aga portimis-tööd andsid tulemuse isegi persega tundes.Sai esmaspäeva öösel see nädal kokku pandud ja kõik toimis hästi kuni järgmise päeval tööle minnes tundsin et hakkas sõiduaeg trügima gaasi maha lastes ja linna jõudes olid pöörded 1500 ja kõikusid vahemikus +- 500 rpm i. Õhtul töökaaslase juures oli kõva juurimine ja puurimine,kahtlustasin et on mõni õhu voolik lahti või siis liimitud sisselaske kollektor.Ei see ega teine.Hakkasin elektri poole pealt otsima,kõik kinni ja ok.Pärast CTS anduri lahtiühendamist hakkas tööle väga hästi aint natuke uimane-(jajaa 2.2 ongi uimane -tean isegi-ei ole vaja targutada)Otsustasin järgmisel päeval minna diagnostikasse.
Ja umbes nii see hakkas-"soomemaal leivapoes persenuss oli jälle moes"-Populaarne Deltaauto ütles,et puhhh see on nii vana auto et ei saa seda testida?????? Teises kohas küsisi kas saab obd2 testi teha. Jaa saab küll,arvutis oli neil kaiki jutud minu auto kohta ja saabki tehtud.Ajasin sisse ,juhe järgi ja selgus,et viga on aga milline seda ei tea????? Faaaakkkk.Küsisin et paljhu see lõbu mulle maksab-10 euri küsiti kivinäoga ja tööd tehti selle raha eest 5 min. st 120 eurot tund ehk siis 1800 eeki tund.vakjuu vakjuu ja ptui.Mõttes käis et palun võtke mind tööle.
Oma peaga arvasin et mina tellin selle CTS sensori siis uued küünlad ja bensiini filtri ühe laheda mehe(remondib usa autosi) käest kes tellib need osad Helsinki laost.
CTS sensor 77 euri
Küünlad 20 euri
Ben.fil 22 euri
Asjad täna ommik kohal,Võtsin pool päeva pekkast ja sõitsin tema juurde.Vana pani oma seadme külge obd2 testeri-selline väike ja kaikki jutud peal-kolm nuppu ja rull.See masin näitas kohe et CTS sensor paneb näkku-mul läks suu muigele-ma tellisin õige asja.Panin uue jubina külge ja hakkas toimima väga hästi.Jeeeeeeee
Õhtul nüüd vahetasin küünlad veel aga bena filter jäi vahetamatta kuna hakkas lahti keerates toru kaasa vedama.