www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Uudised  > Usaraud.ee 2 aastane!


31. Detsember 2006 tagasi

Möödunud on 2 aastat usaraud.ee sünnist.

2006. aastaga on usaraud.ee-sse lisandunud 205 autot, kokku seega juba 481. Umbes nelikümmend autot "häbenevad" tagasihoidlikult peidus ja ootavad omanikelt mõne pildi lisamist, et saaks end ilmarahvale näidata

Küllaltki populaarseks on osutunud autopäevik, mida nii mõnigi kasutaja hoolega täidab. Üks autopäevikut usinasti täitnud kasutaja sai oma raudse leedi sel aastal ka liikuma ja oli meeldiv kogu seda paariaastast protsessi autopäeviku vahendusel jälgida. Jutt loomulikult isand ROKIPEER-u Caprice-st.

Möödunud aasta tõi Eestimaa pinnale päris palju huvitavat usarauda, tahaks loota, et usaraud.ee panus oma maaletoojate ning kuulutuste rubriigiga on aidanud rauarohkuse tekkele tublisti kaasa.

2006. aastal sai ka usaraud.ee särgi sünniaastaks. Ligi 100 usaraud.ee logoga T-särki leidsid omale kandja.

Meie meeskonna poolt sai meisterdatud väike uusaasta-kingitus kõikidele rauaomanikele, kes pole pidanud paljuks oma sõiduriista kogu maailmale näidata. Tegemist ühe mosaiikpildiga kõikidest Eesti usaraud rubriigis asuvatest autodest, mis moodustatud usaraud.ee logo. Pildil klikkides avaneb sama pilt uues aknas täismõõtmetes, kust igaüks võib huvi korral ka oma sõiduriista pildi üles otsida.

NB! Täissuuruses pilt on päris mahukas: 6000x5700 pikselit ning 10MB, seega varugem kannatust selle pildi laadimisel.



Ning lõpetuseks soovib Usaraud.ee meeskond seegi kord usarauarohket uut aastat ning et maarjamaal juba olemasolevad autod saaks uuel aastal paremasse korda kui nad möödunud aastal olid!