www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Uudised  > 29.09 - Lõpukruiis 2007


26. September 2007 tagasi

29. septembril korraldavad Tam Garage, Baltic Hot Rod Association ning Automoto foorumi liikmed tehnikaparaadi Lõpukruiis 2007.

Üritus saab alguse 29. septembril kell 13.00 Laagri Maksimarketi parklast, seejärel liigub terasratsudest koosnev kolonn (täpne marsruut vt kaardilt) läbi linna ning viimaks jõutakse Tallinna ajaloolisesse südamesse – Raekoja platsile. Raekoja ees on kõigil huvilistel võimalik ajavahemikus 14.00–16.00 kruiisist osavõtvate autodega tutvuda. Laupäeva pärastlõunasse sobivat õhkkonda loovad bändid Brides in Bloom (EST) ja The Override (FIN).
Kuna üritus on suunatud tervele perele ning eeskätt koolinoortele, on lisaks meeldivale ajaviitmisele olulisel kohal ka ettevõtmise kasvatuslik mõju. Üritusele on õla alla pannud nii politsei kui Maanteeamet, kes tutvustavad ohutu liiklemise põhitõdesid ning õpetavad liikluses teistega arvestama. Raekoja eest liigub kruiis edasi Tam Garage’sse. Vanas Hiiu viljalaos saab kaeda Tam Garage’ USA autode ühisgaraa˛i ja autorestaureerimise töökoda. Taas on võimalik nautida elavat muusikat, mille eest hoolitsevad seekord The Override (FIN) ja Chester (EST), vahepalaks näidatakse videosid Eesti Ameerika autode üritustest. Ning janustel ei pea see kord jalgu olemagi – kohapeal on võimalik osta nii süüa kui keelekastet. Pileti hind 50.- eek.

Kruiisi ja autonäituse kava

12:00 - Autode kogunemine Laagri "Maksimarketi" parklas
13:00 - Ühissiõidu algus. Autod sõidavad läbi Nõmme ja Keslinna
14:00 - Saabumine Raekoja Platsile ning autode parkimine Esinevad Brides in Bloom ja The Override
16:00 - Autod liiguvad edasi Tam Garagesse
17:00 - Saabumine Tam Garage'sse Esinevad The Override ja Chester
01:00 - Ürituse lõpetamine, autode väljasõit

Kruiisi marsruut


Laagri "Maksimarket" - Pärnu mnt. - Vabaduse pst. - Männiku tee - Pärnu mnt. - Viru väljak - A. Laikmaa - Gonsiori - Estonia pst. - Vabaduse väljak - Harju tn. - Kullassepa - Raekoja Plats - Kullasepa - Harju tn. - Vana Posti - Suur Karja - Pärnu mnt. - Männiku tee - Vabaduse pst. - Hiiu tn. - Pärnu mnt. - Salve - Tam Garage.
Kooskõlastus on olemas ka Liikluspolitseiga, kes tuleb meid abistama "Maksimarketi" parklast väljasõidul, et ei peaks seda "Peoleo" ringi tegema.


Muu info, koostööettepanekud:

Meelis Tammemägi
info@tamgarage.com
+372 50 199 86

Anryo Raamat
anryo@bhra.ee
+372 52 60 001