www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Varuosad: müük > Müüa pardakaamera! Ainult 5500.- Car Camera Recorder Pro


Kasutaja: LincolnLover. Kuulutus lisatud: 07.03.2009 16:49. Viimati muudetud: 07.03.2009 16:58 tagasi

 Kuulutuse üldandmed

Liik: Müük
Pealkiri: Müüa pardakaamera! Ainult 5500.- Car Camera Recorder Pro
Kontakt: kaiakalberg@hot.ee

 Pildid - täissuuruses pildi vaatamiseks kliki pildil

Ekraani sel pildil näha pole, aga muidu on ta väikselt all vasakus servas. Selliselt näitab pilti siis...

 Kuulutuse sisu

Pole küll päris varuosa, aga sõiduk ega teenus see ka pole.

Auto pardakaamera, kasutatud, ostetud eelmise, 2008. aasta kevadel USA-st. Kinnitub kahe tugeva klambriga standardse salongi standardse tahavaatepeegli külge ja hakkab seda "asendama". Objektiiv ise paikneb teisel pool vaatega sõidusuunas. Peegli vasakus osas on väike LCD-ekraan ja nupud pildi kuvamiseks ja seadme seadistamiseks.



Salvestab heliga asf-formaadis 320x240 suurusega videofaile SD mälukaardile. Valida saab erinevate klipipikkuste vahel. Kui mälukaart täis saab, hakkab seade kustutama ajaliselt kõige vanemaid faile ja neid üle kirjutama uutega. 2 GB mälukaardile mahub umbes 3 tundi materjali. Seega on videofailide töötlemiseks ja arvutis vaatamiseks vaja SD-kaardi lugejat.



Voolu saab sigaretisüütajast, seadmega ühendav juhe on piisavalt pikk, et seda saab vedada niimoodi, et see ei jää kuhugi ette rippuma.



Seadme eripära tõttu erineb pilt mõnevõrra tavalise kaameraga filmitust, hõlmates veidi suuremat vaatevälja, ning seetõttu tunduvad objektid filmil olevat kaugemal kui tegelikult ja näiline kiirus suurem kui tegelikult (tegelikku kiirust saab tuvastada vajadusel hiljem teekattemärgistuse jmt. järgi).



Seadme peamise rakendusena on mõeldud kokkupõrkekaamera funktsioon, mis kogu aeg töötab. Avarii korral on võimalik videopildi järgi pärast tuvastada paljusid asju, kasvõi seda, mis värvi tuli kellelegi fooris põles ja palju muud. Kui kokkupõrge tuleb suunast, kus kaamerapilti pole, ka siis on võimalik tuvastada paljusid asju, auto kiirust, suunda jne. Kui selline seade on olemas, siis võimaliku avarii korral võib see kokku hoida suure hulga raha, kui on videotõestus, et teine osapool oli kindlasti süüdi ja ei ole võimalik sulle avarii süüd pähe määrida.



Seadet saab aga edukalt kasutada ka näiteks juhtide koolitusel. Kui sõiduõpetaja autos oleks selline seade, siis oleks võimalik pärast õpilase sõit täies ulatuses üle vaadata ja selgitada, kus tehti vigu ning mismoodi oleks tulnud liikluses käituda.
Lisaks kui kaamera kogu aeg sõidu ajal töötab, on võimalik tekkinud huvitavad situatsioonid liikluses arvutisse panna õpilastele hilisemaks vaatamiseks, et milliseid olukordi võib liikluses ette tulla.



Ja loomulikult jääb peale teisi liiklejaid, kes teevad liikluses imelikke asju, need klipid võib lihtsalt youtube'i üles panna :) Teistel liiklejatel ei maksa karta enda identifitseerimist, sest pilt ei ole nii kvaliteetne, et näitaks autonumbreid, välja arvatud siis kui sõiduk paari meetri kaugusel seisab.



Seadme tehnilised puudused: pole mõeldud kasutamiseks meie kliimas. Kui salongi temperatuur on alla +10 kraadi, siis seade ei hakka tööle. Salong ja kaamera peavad olema üle selle temperatuuri, siis seade töötab. Samuti ei kuva LCD-ekraan pilti, kui kaamera pole piisavalt soe või salongis on niiske. LCD-ekraanil pildi mittekuvamine ei mõjuta salvestamist - seade salvestab sellest hoolimata, eeldusel, et temperatuur on üle +10 kraadi. Kui on alla +10 kraadi, ei hakka seade tööle. Kogemused näitavad, et külma 0-kraadise salongi korral läheb umbes 15 minutit salongisoojendust, siis hakkab kaamera tööle. Lisaks kui klipi pikkuseks on seatud näiteks 3 minutit ja viimane salvestatud klipp tuleb enne seadme väljalülitamist näiteks 2:30, siis see ei taha eriti hästi arvutis avaneda Windows Media Playeriga, aga tuleb lihtsalt kasutada mõnd universaalsemat programmi, näiteks VLC Media Player.



Tootest loobumise põhjus - autosse tuleb uus ja kvaliteetsem süsteem, ja see kaamera jääb uut süsteemi segama.



Car Camera Recorder Pro salvestatud klippe leiab YouTube'ist, sisestades toote nimetuse otsingusse. YouTube'i kvaliteet jääb natuke alla tegelikule kvaliteedile, kuna sealsed pildi mõõtmed on suuremad kui originaalfaili pildi mõõtmed.

Küsimuste korral meilida :)