www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet 3100 Pickup 1949


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (7) tagasi

 Chevrolet 3100 Pickup 1949

 Omanik: Vana7

Remondigraafik lõhki 15.02.2008
Tänaseks on siis selge,et planeeritud veebruari lõpuks ei õnnestu kuidagi kastikat korda saada.Nagu ikka tekivad tõrked nende tööde osas,mida tuleb teha mõnes teises kohas.Näiteks raami puhastamine ja värvimine nihkus peaaegu nädal planeeritust hilisemaks,kuid kui see tehtud sai,siis kvaliteedi osas tuleb öelda ainult kiidusõnu.Tõrvandis asuv OÜ Värvigrupp on üks nendest vähestest firmadest,kes teevad töö kõiki nõudeid järgides ja kui vaja annavad omad soovitused nendes asjades,mille peale väheste kogemustega tellija ei tulegi.Tänud neile!
Nagu piltidelt selgub,tuleb ilmsiks aina uusi ebameeldivaid üllatusi,mis omakorda toovad kaasa täiendavad pleksepatööd ja nihutavad remondi lõpetamise aega üha edasi.
Puhastatud ja värvitud raam tagant ...ja eest.Kabiini maha ei võtnud,kuid raam sai ideaalselt puhtaks ja värvitud ka selle alt Vana värvi eemaldamisel hakkas kabiini taganurgast paistma midagi imelikku Edasise harutamise käigus eraldus lahmakas pahtlit ...mille all omakorda kaltsuhunnik - tüüpiline mikidemaa remont Kabiinilt on vana värvkate täielikult eemaldatud.Katkise ja mõlkis taganurgaga tuleb plekksepal aga kõvasti nuputada ja vaeva näha tubli happekrunt peale,et edaspidi roosteuss ligi ei pääseks Järgmine nädal kulub maalermeistril pahteldamisele,lihvimisele ja põhivärvimisele.Prooviks sai toodud kolm erinevat tooni kollast.Eks näis,milline nendest sobib kõige enam.
Nüüd läheb lihtsamaks. 28.02.2008
Tundub,et remondimäe tipp on ületatud ja varsti hakkab plekihunnik jälle auto kuju võtma.Vahepeal on aga juhtunud nii mõndagi huvitavat nt.leidis maalermeister termiidipesa,emotsiooniderohke vaidlemine oli värvivalikul,õnnestus tellida täiskomplekt kabiini tihendeid.Täna peaks plekksepp lõpetama kabiini paikamise ning homme saab auto mootori koos käigukastiga tagasi.
Lisan pildid kolme võimaliku tulevase värvi kohta - milline nendest tuleb,on esialgu minu saladus.
Kabiini mürasummutusmati vahelt leitud termiidipesa.Loodame,et putukad on parematele jahimaadele kolinud. Plekksepp tegi sellele kabiininurgale,mille mikid olid kaltsude ja saviga remontinud,uue pleki. Kabiini remont 2 Kabiini remont 3 Uksed on ka värvimiseks valmis. Kas autole sobib see värv? ...või see värv? ...või hoopis selline värv?
Selline kastikas 04.04.2008
Kuna mitmesugustel põhjustel venis värvitöö graafikust välja,oli vaja vabastada koht värvitöökojas ja auto kokkupanek toimub T-Parts töökojas.Seda seni,kui ta on võimeline iseseisvalt vähemalt treilerile sõitma.Esialgselt on kavas homme kolimine "alalisse elukohta",kus järeltööd jätkuvad veel ilmselt pikka aega.
Nagu ikka oli jama Usast tellitud juppidega.Esiklaas oli igati korralik,ainult et hoopis teist tooni,saabumata jäid ukseklaaside karvased tihendid jne.Tellitud on veel vedrukiiged ja puksid,kuid seni pole nende saabumisest midagi kuulda.Võimalik,et neid tuleb hakata ise aretama.
Kabiin värvitud,sisemuse värvimiseks on see Kabiin seestpoolt mustaks vävitud Esitiivad ei olnudki kogu selle protsessi käigus eriti vormist välja läinud Parempoolne esiklaas on nüüd tumedam Selline see auto siis saab olema