www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Pontiac Trans Sport SE 1992


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (9) tagasi

 Pontiac Trans Sport SE 1992

 Omanik: ylx2x

Pisitööd 06.10.2009
Nüüd siis tagasi pikemalt puhkuselt, mis sai osalt veedetud ka Pontu seltsis. Suuremad tänud tuleb edastada kahele asjahuvilisele, kes hobikorras ja puhtast huvist võtsid vaevaks maha nühkida kogu kobrutava katuse ning katsid selle siis ilusti pahtli, krundi ja värviga. Samuti õnnestus leida väga soodsa hinnaga originaalvaluveljed talviseks perioodiks. Niisiis on mured tolle isendiga otsa saamas ja võib nautida sõidurõõmu pimedatel sügisteedel ning peagi saabuval talvel.
Siinkohal jääb vaid üle mõte rebida Pontu küljest antud momendil mittetöötav konditsioneer, kuna Eesti kliimas on toda asjapulka reaalselt vaja vaid ühel päeval aastas ning sel päeval olen kindlasti kontoris.
Veel mõned väikesed 25.06.2010
Kuna talv oli karm, siis mingil hetkel lõpetas töö Ambient sensor ja Overhead Console.
Sai siis uuritud siit ja sealt ning lõpuks tänusõnad Märtenile, kellel oli soovitud varuosad kohe pakkuda ja väga mõistliku hinnaga.
Teinekordki.
Täna siis Pontuga tehnoülevaatusele, mille läbib kindlasti edukalt.

Suveajaks nüüd on siis auto jõudnud niikaugele, et kontrollimist vajab ABS tagumised sensorid, üks või mitu on väsinud ja konditsioneer vajab vaid täitmist.

Ilusat suve !
vahepealsetest tegemistest 23.08.2010
Tagumiste ABS sensorite testimisest sai kaks korda diagnostikas käidud ning nüüdseks vahetatud terve ring laagreid. Tuluke armatuurlaualt on kustunud ja uute m+s rehvidega 2 päeva liikuda oli nauding kuni pooltelg otsustas oma lahkumisavalduse anda. Nädala lõpul saab ka selle ära vahetatud ning lõplikult liiklusesse tagasi.