www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Camaro IROC-Z 1987


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Chevrolet Camaro IROC-Z 1987

 Omanik: kinomees

Tükid taga ! :( 03.06.2010
Nonii. Juhtus siis selline asi, et oli plaanis minna linnapeale ja pesulasse aga ei jõudnudki kaugemale kui Sõpruse silla peale. Hakkas järsku kolisema miski auto all. Keerasin Rimi parklasse ja ronisin alla. Oli mõte et äkki kardaani rist puru - tegin juba enne kergelt kolksu. Vaikus. Sõitsin meetri edasi ja tagasi ... vaikus. Hakkasin vaikselt kodu poole liikuma, et eks hiljem vaatab aga silla keskel oli järsku tagarattad blokkis ja kogu lugu. Liiklus oli tihe ja mul ohutulede relee oli pandud suuna oma asemele .... ise veel mõtlesin, et no ohutulesid ikka vaja ei lähe .... :P
Helisasin sõbrale ja jäin teda ootama. Tuli patrull. Mina samal ajal seisin auto taga ja vehkisin teistele, et reastuda paremale. Politsei tuli, peatus ja hakkas seletama et miks ohutulesid pole ja miks kolmnurka pole jne. Ütlesin et sõber tuleb ja tellime treileri järgi. Patrull lahkus .... kurat küll ... oleks siis jäänud sinna oma autoga .. oleks rahvas paremini mind näinud ja ohutum jne.

Sõber kohal ja tegime kindlaks, et euto veereb vabalt(paar jõnksutamis ja hakkas liikuma), nöör järgi ja Anne tänava poole tuld. Ringilt maha keerates aga tuli selline ragin sisse, et jube ... elasin piduri peal ja sain teada, et signaal kah ei toimi :P Siis jõudis tagumine ratas juba meie kolonnist ette ja sõber taipas pidurdada. Siis polnud muud kui puksiir kohale, tungiga auto üles ning ratas koos poolteljega sisse tagasi. Minek.

Üldiselt keeras see ootamatu laks mu suveplaanid sinnasamusesse. Eks vaatab mis saab.
Maandunud Kiirremont :P Teekond alga ... Lahtime kama Tagajärjed siis sellised :(