www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Jeep Wrangler YJ 1995


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (17) tagasi

 Jeep Wrangler YJ 1995

 Omanik: tihas

15.Kuukulgur koos 28.03.2013
Tihas kirjutab :
Üle pika aja siis paar sõna - kokku on saanud sillad, pidurid , puhastatud ja paika pandud paak, tagasi tõstetud mootor. Tagapidurid said uued sisud. voolikud ja käsipiduritrossid. Hulgaliselt on vahetatud pukse esisillas, samuti esimesed pidurivoolikud. Lehtvedrud käisid taastuses ja said uue painde.Maestro Tamm voolib parasjagu uut piduri ja kütusetorustikku. Eile said rehvid velgedele ja kuukulgur tegi omal jalal esimese abistatud sammu. Pingutuse peale oksendas küll roolikarbist õli, aga paranemine on silmaga näha.

Lõbusaid seiku ka - kui panna esimesed vedrud taha ja tagumised vedrud ette, siis ei pruugi kõik agregaadid paika sobida. Ja ka peale vedrude paika ajamist ootas ebamugav üllatus - kardaan ulatub kastist nii palju välja, et ei käi enam ringi - tuli tagasilla küljest lahti võtta. Loodame probleemi lahendada pooletonnise paki istutamisega tagasillale - ehk vajuvad vedrud paika.
28.03.
kaedoo kribab:
Targutada on hea aga siis võiks ise kõik teha lumehanges pirnipuu all. Ju olid mu mõtted mujal kui vedrusid paigaldasin ja pildimaterjaliga sai tutvutud piisavalt. :) Konsulteerides Erkki Engineeringus vedrude muutunud geomeetriast selgus meie edasine tegevus, üritan vanapaberi aluse kulgurile siirdada. Väiksed prussidega mängud ja alus peal. Las muneb seal paar päeva, siis tõstab saba maast lahti ja proovib uuesti. Kui ikka veel poob, tuleb kardaan pikendamisele (viagrat sööta) viia. Aga kulgur (wrinku) on päris ilus juba.
31.03.
Laupäeva õhtul tõstsin aluse maha ja ühendasin kardaani. Ratastel liigutades käib kardaan ringi aga rattad maast lahti tõstes jääb jälle kinni. Vedrud vajusid veidi, käigukasti võll liikus käigukasti 5 mm sissepoole aga vaja oleks veel ca 30 mm.
https://www.youtube.com/watch?v=7oNqDpdv8Zg
https://www.youtube.com/watch?v=m81SSy_AYVg
hthttps://www.youtube.com/watch?v=KZ-m9ov3wYMtps://www.youtube.com/watch?v=AEwtWwKwjXU

Puhas paak Ühe käega häid munadepühi! Kahe käega häid munadepühi! Handsfree munadepühi! Kuukulgur Sillad paigas Veelkord Häid munadepühi! Pakikas 1 Pakikas 2 Seljakotid selga... 1. 2. 3. 4. 5.
16. Meenus, et on olemas Wrinku! 02.10.2013
kaedoo kribab:
Seoses globaalse soojenemisega jäi Wrinku suveks tolmlema. Kolisime 2 korda teda, põhjuseks supergarage kaotus ja teise ruumi ebapädevus koostamiseks. Nüüd baseerume nõukogude GOST standardile vastavas garaasis.
Kere tõstsime raamile, nelja mehega, eelmises kohas. Nüüd majandame "õpipoisiga" koos külmas garaasis, sest ukse sulgedes(radikas olemas) pole lihtsalt ruumi.
Kahe nädalaga on pool põhja Tectyliga piserdatud, tagumised logarid paigaldatud, elektrijuhtmestik üldjoontes paigas, pidurivõimendi+pump paigas ning grille asetatud omale kohale.
Täna sai Baltic Bolt`i külastatud ning hunnik polte ostetud, esi stangele roostevabad poldid( 5 tk = ca 35 euri), lisaseibe kerepukside alla ning 10-seid mutreid, mida kõige rohkem tarvis läheb.
Alustasin elektriga tagant, sest kergitasime veidi saba, et saaks juhtmed paika, paagi voolikud kontrollida ning pigitamise pärast. Homme vaja veel haagise pistik, udutuli ja numbrituled osta siis saan kere raami külge kinni tõmmata.
Saabumine kolmandasse kohta.1. .2. GOST standardile vastav hobiauto töötlemise sektor. Tihas pekitükiga. Tellised kaltsus raami ja kere vahel 1 tollise tõstega kerepuksid. Kahe erineva Tectyliga töödeldud tagakoobas. Nii võib tööd teha. Äsja saabunud. Täpselt niipalju on ruumi.1. .2. Kuidagi äbarik näeb välja veel!
17. Mõned pildid ... 28.07.2014
..., asi vaikselt edeneb.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 25 26 26 27 28