www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chrysler 300C 2008


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (16) tagasi

 Chrysler 300C 2008

 Omanik: kuripiiritus

Ülevaatus 19.02.2021
Kuna ülevaatusele minek ees, tuli esiklaas ära vahetada. Millegipärast väike pragu on segav faktor. Jääb loota, et seekord kestab klaas kauem, eelmine sai kivi juba esimese kuu jooksul pärast vahetust.

Esisillas oli ka väike klobin ja sai auto viidud AB´sse ülevaatusele. Uued said stabika puksid ja selgus, et ka esipidurid polnud enam eeskujulikud, seega uued kettad, klotsid, kovid. Tagasillas üks hood ja silla regull ja veermik nagu uus.

Ülevaatusel selgus, et käsipidur pmst 0. Eba kuradi fakin reaalne. Eelmine aasta sama jama ja siis sai kõik välja vahetatud taga. No eks peab siis seda veel torkima, ei kujuta ette, mis seal aastaga ära surnud on. Ehk piisab veits peale keeramisest. Elame näeme.

Paar pirni oli ka otsad andnud, aga muidu oli auto tip top, ei logisend ega suitsend jne.

Vahepeal sai täis veel uus milestone. Ette keris 300K.
tegemisi 15.08.2022
Viimasel ajal pole olnud aeg suurt midagi kirja panna.

Vahepeal sai käidud ülevaatusel ja jälle käsipidur. Nuta või naera, aga aastaga see jälle nullis. Egas midagi tuli see korda teha. Midagi muud põnevat ei leitud.

Soojemate ilmade saabudes selgus, et kliima vireleb. See sai ka "booster shoti" ja auto on üks väheseid kohti, kus selle soojaga hea olla on.

Mingi aeg hakkas, esimene ots veidi kolistama ja rehvi järama. Alla sai pandud uus jooks rehve ja mõned pulgad ka ringi vahetatud. Uued õõtsad tellitud ja kuu lõpus leiavad ka need oma koha. Peale seda võiks vink vonk olla. Muu hoolduse käigus sai ka uus õli ja filtri ring - ls 329000
vaikus 07.05.2023
Vahepeal oli aeg jälle ülevaatuseks. Järjekordselt pühimõtteliselt ainuke viga - käsipidur ei tööta. Mõned pirnid vajasid ka väljavahetamist, aga erinevalt arkist ma neid ohtlikeks vigadeks ei loeks. Nüüd korduv tehtud ja ülevaatus peal jälle.
Natuke peale seda otsustasid esimesed rattalaagrid, et paras aeg on väikese kahina asemel raadioga võidu laulma hakata. Natuke nokkimist ja nüüd jälle vaikus majas - lisaks raadiole kuuleb ka oma mõtteid.
LS - 343000