www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet El Camino Classic 1975


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (14) tagasi

 Chevrolet El Camino Classic 1975

 Omanik: MM13

Lõpp pole enam kaugel 08.07.2007
No nii, peale peaaegu 8 kuud taastamist hakkab lõpp paistma. Peale peaaegu 6 tundi ketnud bolt onnimist starteriga sai teine edukalt peale ( 6 t peale ja maha võtmist ja erinevate starteriosade modimist ). ja siis saabus hetk keerata võtit... open headeritest tuli päris hea hääl. igal juhul töötab!!! ja see ongi juu kõige olulisem. Vahepeal oli juba tunne, et ehitan lihtsalt sellist silmaleheavaadata mootorit.
Nüüd veel salong kokku panna ja muud nipet näpet. Loodetavasti ei tule enam erilisi Bolt on-nne ette ning mul avaneb võimalus Haapsalu ja AB oma auto aknast kaeda.
haapsalu jääb ära :(((( 15.07.2007
jah, nii kurb kui see ka pole, Haapsallu Elc ei sõida. vaatamata terve nädala pikkuselel pingutusele, teatasid pidurid vastu õhtut, et nemad tööle ei hakka :(((( kuigi pidurivõim on uus, peasilinder praktiliselt uus, on mingi trupp keset toru omale kodu teinud ja keeldub sealt lahkumast. tulemus - tagumised pidurid ei toimi.
Küll sai tehtud täna ka prooviring, jõudu on selles mootoris rohkem kui küll ja hääl on ilus :))))
täna sai ka kasti kate paigaldatud ( oli see vast pingutus... aga ilus on ).
Egas midagi, eks hea Murano toob jälle Erkki finishist tagasi, pole miskit.
Mis siis tehtud sai selle nädala jooksul. kõik mootori voolikud, jahutussüsteem ( toimib automaatselt ), kardaan lühemaks tehtud ja pigaldatud, kogu elektrisüsteem üle käidud ja korrastatud, salongidetailid puhastatud ja värvitud, klaasid paigaldatud, summutaja paigaldatud. Nii et tehtud sai palju, kui saatus ikka oma positiivselt poolt näitab, toon Musta Iluduse järgmisele kruisile. hirmsati tahaks juba sõita, tänane päev näitas selgelt, et mootor sai tehtud hea..... vaja on see vaid korralikult sisse sõita..
egas midagi, järgmiste sissekanneteni ja siis juba koos piltidega.
valmistume järgmiseks katseks 30.07.2007
Nagu selgus, Haapsalu jäi ära.. Taavo ütles ka, et toore autoga ei ole mõtet minna. Nüüd siis aega edasi läinud ja olukord järgmine.
USA-st ikka veel tulemata salong. Käigukast ei toimi ( oma lollus.... enne kui käima panete, valage rohkelt õli, krt sinna läheb tervelt 11 liitrit ) lahangu tulemus - remontkomplekt jpm.... roolivõim - peale Wagoneerilt saadud pumba uurimist, selgus, et minu pumba sees olev klapp oli end liiga koduselt tundma hakanud, pärast pisukest koputamist hakkas end liigutama ja nüüd toimib võim suurepäraselt. Teisipäeval vaatame kasti üle, teeme tellimuse ja kui saatus tahab, on kolmapäeval tükid Eestis. Siis ehk jõuab ka Black Beauty Pärnusse tuua, soov on suur. Ah jaa, tagadiffer ( tehase oma ) asendatud nüüd LSD difriga.... vähemalt jõud kantakse maha...
Mootor....no see käib imeliselt. kahju vaid et pole korralikult proovida saanud..
mis siis ikka, jä'rgmiste sõnumiteni.