www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Ford Maverick 1975


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Ford Maverick 1975

 Omanik: benben

Tööd mis tehtud aprillist '04-nov '04 20.01.2005
Hetkel vanaduse ja mõningase seismise tõttu asendatud šarniirid,amordid, rehvid, üks esiratta laager, üks kardaanirist, käigukasti simmerid ja üks puks(rohkem polnud vaja,heas korras olid), esilaternad, küünlad/juhtmed, karburaatori kummiosad, radiaatorikork. Sel aastal plaanis konditsioneer tööle saada ja salongipolster uuendada, järge ootab plekitöö, värvitöö, vinüülkatuse asendamine.Oma lolluse ja laiskuse tõttu tuleb vahetada ka salongi soojendusradikas(ummistunud oli)
kevadine puhastus 10.05.2006
Vaatamata lubadusele, et mootorit ei näpi, tekkis sügisel igatsorti õlilekkeid, enne talvekorterisse jätmist. Tundus, et hädasti vaja kõik kummist osad ära vahetada. Kevadel sai siis niikaugele, et mootor maha. Sinna läksid kõik kruisid ja muud kevadüritused. Mootorit lahates selgus, et spido vastab tõele e. siis 30000 miili. asendatud sai saaled, rõngad, uued kõik standard mõõtu. :)Ja üldse sai mootorist tolmu pühitud...
Konditsioneeri taastamise plaan on maha maetud, sai kogu manna maha keeratud, paremaid aegu ootama. Kui kõik plaani järgi sujub, siis tahaks Haapsalu Nightrace'iks sõitma saada.
kevad 2006 motot põle
Kuidas paranevad veerandmiili ajad? 25.09.2007
Vastuseks oleks, igavese nikerdamisega.Iga tehtud muudatus ei too mitte tohutuid ajaparandusi, selleaasta nelja nulliga süst tõi ajaparandust tervelt -0,3sek.ET'le, -0,2sek. 60ft, lõppkiirust juurde+2km/h, suur rõõm väikestest asjadest, väike talvenokitsemine ootab ees, käigukasti ketasteosa pole oma tehtud investeeringut saanud, need alles kapiotsas. Väike Maverick annab vist "musckle" mõõdu juba välja :)
Noojah, viimane sissekanne oli jube ammu ja tänaseks tehtud muudatused on päris mitmed, tahad täpsemalt teada...astu ligi ürituste ajal. Läbisõit on tänaseks kasvanud 36.tuh. miilini.