www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Camaro Z28 1979


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (20) tagasi

 Chevrolet Camaro Z28 1979

 Omanik: cam79

Suvi möödas 29.09.2009
Kõik kõige paremini pole sujunud. Kinnitust sai vana tõde, et kõik mis on vana, aga töötab tuleks kohe ära anda, mitte ülejäänud uutele juppidele külge panna. Veepump - esimese asjana vahetusse kuna jooksis, seejärel generaator kuna otsustas mitte piisavalt laadida, seejärel starter mis enam käima ei jõudnud tõmmata ja lõpuks ka koputust nõudma hakkas. Pidurivõim kadus, sai uus ostetud rockautost, see otsustas ka mitte toimida!! Otsustasin et vajutan kõvemini ja rockauto käigu edaspidi kukele oma saastaga.
Mootor suitseb, viga veel defekteerimata, aga kaaned lähevad varsti maha siis selgem. Kui suitsemine välja arvata siis oli üks igati tänuväärt riistapuu see hooaeg. Likvideerib vead ja koondab mõtteid uute projektide suunal
Vana ja uus, öö ja päev Heat shield on.. lisalehed aitasid natuke uusi vedrusid küll Uus õhupuhasti, kuna herilasepesa hingas nii hästi, et ka tolm läks läbi..
Uus hooaeg 25.04.2010
Mõni aeg tagasi sai sõbraga kahasse üht Cadillaci elustama asutud ja camaro ootas taustal kevadet.
Eelmine aasta lõppes sinise suitsuga camaro väljalaskes ja kaani maha võttes olin valmis hullemaks. Tegelikult läks suht õnnelikult(väike konflikt klapisääretihenditega). Kaaned käisid vahepeal kiirelt Erkki Engineeringus taastusravi saamas(tänud Erkkile).
Kuna mootor sai lahti ise võetud siis sai otsustatud kokku ka ise panna. Sõber Devildeville ulatas oma kuldse amatööri abikäe ja nii me siis kaks amatööri toimetasime. Kokku 17h kahe päeva peale koos igast arusaamatute asjade ärapaigutamisest tingitud nende mitteleidmise ja vahe-,lõuna-,suitsu-pausidega-telefonikonsultatsioonidega ning mootor käivitus esimesest stardist. Siis jäid veel veesärgi õhutus, lekkekontroll ja õlivahetus, ning esimesed tiirud. Kõik ok siiani 100%, nüüd veel Erkki juurde kontrolli-ülevaatusele ja siis võiks kulgeda läbi suve..
Nüüd tagasi kädilläk EldurAadu kallale
Läheb kaaned maas ükspool peal tagasi alasti V8 sisselase paigas jahutusvedeliku aurustumine väljalaske kolledelt-nagu väike tulekahju proovid tehtud
Väike upgrade ja Minsk 14.05.2011
Kevadel sai siis otsustatud teha väike upgrade uute "kaante" näol. Külge läksid Edelbrock RPM EDE60739 ja töö teostajaks Erkki Engineering. Tulemus igati noobel. Lisaks sai veel "logisev tagumie klaas uuesti liimitud VKM inimeste abiga ning sumpsimehe juures summuti tagumised otsad koopast välja toodud. Nö "sissesõit" oli otse Minskisse. Igati tore üritus oli kokkuvõttes va see, et soojendusradikas otsustas viimasel päeval lekkima hakata. Tagasitee möödus vee taseme jälgimise, lisamise ja illuminaatori ava puhastamisega iga 10 sek tagant. Kokkuvõttes läks kõik hästi!
Uued kaaned Upgrade Sumpsimees Piiril 4-5h nii minnes kui tulles Nii suletakse prospekte.. Minsk Laenatud pilt Laenatud pilt 2 Laenatud pilt 3 Laenatud pilt 4 Hommikune tosool tänaval..