www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Oldsmobile Cutlass Supreme 1989


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (11) tagasi

 Oldsmobile Cutlass Supreme 1989

 Omanik: Draakon

'09 algus ja sujuv '10 algus 15.01.2009
Talvekateks sai ostetud jooks 185/70R14 rehve. Kuulutuses oli küll juttu 195 laiusest aga kohale jõudes tegu 185 laiusega, pole ka hullu, kõrguse vahe eelmiste rehvidega võrreldes pea olematu.
Sumbuti jaoks sai üks üleminek treitud, alla pole jõudnud keevitada. Kevadel saab valmis :)
Nii, kuna hoovi enam ei eksisteeri pole midagi olulist teinud. Raadio esipaneelil olev plaat sai asendatud teemantplaadist lõigatud tükiga ning välisele sisendile uued juhtmed tehtud, vahetatud taustavalguse pirnid, üllatav oli et üks pirn kolmest ei ole vahetatav, istub miskit plastikpesas kuhu ta on a la vaiguga sulatatud. Ülejäänud kaks pirni klassikalised soklita ja vahetatavad.
Paigaldamist ootavad ka uued esikõlarid.
Tellitud ka n.ö. jagaja võlli tihend, kuigi Oldsil on DIS süütesüsteem. Õlipumba võlli tihendi riknemine on 60-kraadiste V6 mootorite tüüpviga, kuna leke asub mootori ülaosas oli maru tore kohta esialgu ilma kodutööta kindlaks teha.
Esikõlarid paigaldatud. Valikuks Vibe, seeria Slick 40 - 4", 2-ribalised, 50W RMS, tundlikkus 88dB. Õnneks mahtusid kõlarid armatuuri ilma igasuguste lõhkumisteta.
Suveketsid all, valikuks ees 205/70 R 14 ja taga 215/75 R 14 valge sidewall'iga.
Õlipumba võlli tihend vahetatud, töö käigus purunes TB tihend, uus tellitud. Ühtlasi sai tagateljele uued rattamutrid sebitud ja paigaldatud, tagapidurite remondist + minu rattavõtmest olid vanad ilusti ümarad. Tänud US-Partsile.
Täna sai TB tihend vahetatud ning karburaatori pesuvahendiga mängitud.
Paak lekib kuskilt vahetevahel, selle üllatuse avastasin ülevaatusel. Ühesõnaga uut paaki ning paagiga seonduvat otsima.
Nüüdseks pikalt kulgetud stiilis "osa kütust paagis, osa pakiruumis kanistrites". Paagi otsinguid suuri tulemusi ei andnud, lõpuks sai ühelt Regalilt paak ära virutatud ja oh rõõm - koju jõudes avastatud et ka seal auk sees. Selge, doonorpaaki parandama. Nüüdseks on doonorpaak lapitud/värvitud/pestud ja paigaldatud.
õlipumba võlli tihend tb_gasket esikõlarid Doonorpaak enne ..ja pärast