www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Uudised  > Ilmus raamat Ameerika unelm.


15. August 2008 tagasi

Raamat Ameerika autode huvilistele.

Pressiteade

Ilmus raamat Ameerika unelm

Äsjailmunud raamat Ameerika unelm sisaldab lugusid neist Eestimaa meestest-naistest, kelle jaoks on tähtsustunud mõiste „autokultuur“ ning kel on oma suhe taolise kultuuri erinevate ilmingutega. Teisisõnu on jutt neist tegijaist, kes pole paljuks pidanud soetada endale tõeliselt klassikalist autoiludust Suure Lombi tagant ning kelle jaoks tolle neljarattalise „ameerika sõbraga“ tegelemine on muutunud põnevaks hobiks. Raamatus antakse ka põgus ülevaade ameerika autokultuuri jõudmisest ning taasjõudmisest Eestisse, heidetakse kiirpilk mõningate automarkide populaarsuse põhjustele ning tutvustatakse mehi, kes on endale Eestis nime teinud ameerika autospordi ühel vaatemängulisemal alal – kiirendusvõistlustel.
Ligi 150 kvaliteetse värvipildiga illustreeritud raamat on sobivaks kingituseks kõigile, kes vähegi huvitatud ilusatest ja kroomist kiiskavatest ameerika autoklassikutest ning üleüldse autokultuurist kui nähtusest. Kuna viimase 70 aasta jooksul on Eestis üleüldse ilmunud vähem kui kümmekond kohapealsete autorite koostatud autoraamatut, on too autoalbum olemasolevale siiski tõhusaks täienduseks.
Ameerika unelma autorid on ajakirjanikud Mati ja Jürgen Laos, raamat on saadaval mõningates autopoodides, raamatukauplustes, autofirmade kodulehekülgedel, Tam Galeriis, telemeedias jt levisüsteemides. Orienteeruv hind kauplustes 189.- kuni 199.- krooni, telemeedias 399.- krooni.


Täpsem info
52 87 304