www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Cadillac DeVille Fleetwood D'Elegance 1987


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (6) tagasi

 Cadillac DeVille Fleetwood D'Elegance 1987

 Omanik: mats36

Saabumine 04.02.2012
03.02.2012 oli see maagiline kuupäev, mil teine koju saabus. Jube kahju, et väljas u. -25 kraadi külma on, ei saa nagu eriti tehagi midagi autoga. Eks ootame soojemaid ilmasid :)
Transport ja mõtted 25.03.2012
Kuna vahepeal hakkas mootor tõrkuma kohe päris tõsiselt ja otsustas enam lausa mitte käivituda sai hakata kaaluma mõtteid uue mootori kohalt. Kuid peale pikka punnitamist ja pea mõnda nädalat hiljem asi ikkagi otsustas elu tagasi sisse võtta - kuid seda rämedama kolksuga. Täiesti tunne, nagu õlisurvet absoluutselt ei olnud. Nüüd sai auto ära viidud parajasse kohta, kus temaga natuke rohkem tegeleda saab. Huvipärast võib praeguse vedela õli asemel proovida natuke paksemat õli ning vaadata sealt edasi, mis saatus toob. Elektrikala on kah kõva sees. Nimelt armatuur on pea, et täiesti pime. Ei näita kiirust, läbisõitu, ei kütust ega lase ja konditsioneeriga tööd teha. Õnneks pole soojad ilma enam kaugel.
start teel kohal
Õli ja vaikus 07.04.2012
Nonii, kuna mootorist võis kuulda jubedamat kolisemist ning lähemal uurimisel tundus vana õli olema ka justkui vesi seal sees (rääkimata räigest bensuhaisust, mis seda saatis), otsustasin õli ära vahetada, 10w40 tundus olema kõige õigem valik, nagu igale vanemale autole ja ennäe imet - peale õli vahetust rahunes poiss maha. Tahaks kohe öelda, et nagu uus. Küll on veel külma mootoriga kerge tõks sees kuid samalaadset asja on ka Eldol kuulda. Soojast peast aga suhteliselt vaikus.

Sai esimesed kilomeetrid ka külavahel sõidetud. Tuleb tõdeda, et äärmiselt mugav auto. Mõtlesin et Eldorado ja Deville on mugavad autod kuid eks need Fleetwoodid ole oma margi lipulaevad. Nii pehme ja ühtlasi ka vaikne. Paraku vajab veel mõningast nokitsemist - siis saab ka tänavale panna.
käib töö ja vile koos vedel nagu vesi ning lõhn nagu neste kütusel Hommiku kella 11 paiku -  - õhtu kella 5 paiku
Mõningane elektritöö 16.04.2012
Niisiis järgmine nädalavahetuseke möödunud, sisaldades mõningast armatuurialust uurides. Otsitud sai viga pimeda armatuuri anomaaliale.
laupäev
Heureka! 27.05.2012
Masin täiesti tip-top. Kõik toimib nii nagu peab. Õigeks ajaks kah, saab suvel nautida. Lisaks sai tehtud korralik sisepesu - näeb vähe rohkem valge mehe auto moodi välja. Uuendusi ehk peagi...
Põhiprobla lahendatud .
Ametlikult legaalne 03.06.2012
Nonii, ülevaatus äsja läbitud - puhta lehega. Ära sai tehtud ka üks suurem asi. Nimelt jahutusvedeliku vahetus. See asi mis sealt välja tuli oli no ohhohhooo. Nüüd vähe rohekamat tooni vedelik sees. Sõidab nagu unelm, pole elus nii vaikses ja mugavas autos sõitnud.
võõrvedelik paisupaagi sisu