www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Uudised  > usaraud.ee avatud!


31. Detsember 2004 tagasi

Alates 2004. a. viimasest päevast alustas tööd uus Ameerika autode eksponeerimisele orienteeritud internetilehekülg.

Erinevaid autokeskseid netilehti on ajapikku loodud väga palju. Usaraud.ee eesmärk oli pühenduda ainult nendele automarkidele, mis toodetud Uues Maailmas.

Seetõttu võttiski usaraud.ee meeskond peale seda, kui ajuvant.ee 2004.a. kevadel tegevuse lõpetas, endale eesmärgiks luua lehekülg, kus eelkõige Eestis elavad Ameerika autode omanikud võiks oma liikuri teistelegi usarauast lugu pidavatele huvilistele välja panna. Loodud lehe tähtsaimaks osaks on kahtlemata alajaotus "Eesti usaraud", mille alt võib leida markide järgi kategoriseeritult kõikide nende autoomanike silmarõõmude pildid ja info, kes ei ole pidanud paljuks oma traavlist mõned kenad pildid klõpsutada ja need usaraud.ee-sse üles laadida.

Lisaks väärib äramainimist kuulutuste rubriik, kus eelkõige oodatud kõik usaraua-temaatilised kuulutused nii autode kui varuosade kohta.

Registreerunud kasutajatele ootavad oma valmimisjärge veel autopäevik, mille abil võimalik oma hobiauto juures tehtavate tööde ja muudatuste kohta järge pidada, ürituste moodul, mille abil võimalus luua oma Ameerika autode ürituste andmebaas ja sinna fotomaterjali üles riputada. Samuti ei ole kuhugi kadunud Ameerika raua välimääraja, seegi leiab peagi väärika koha usaraud.ee menüüs.

Kõikidest teemakohastest ettepanekutest, leitud vigadest ja ebakõladest leheküljel ning tekkinud probleemidest saab usaraud.ee meeskonda teavitada Tagasiside leheküljel.

Meeldivaid elamusi lehekülje kasutamisel
ja Usarauarohket Uut Aastat,
soovib: usaraud.ee meeskond!