www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Sõidukid: müük > M: Pontiac Trans Sport 3,8 V6 automaat 1993


Kasutaja: erkkituisk. Kuulutus lisatud: 08.09.2014 14:07. Viimati muudetud: 08.09.2014 14:19 tagasi

 Kuulutuse üldandmed

Liik: Müük
Pealkiri: M: Pontiac Trans Sport 3,8 V6 automaat 1993
Kontakt: Erkki Tuisk 55572223 erkki@tuisk.eu

 Pildid - täissuuruses pildi vaatamiseks kliki pildil

Pontu 01 Pontu 02 Pontu 03 Pontu 04 Pontu 05 Pontu 06 Pontu 07 Pontu 08

 Kuulutuse sisu

Peab tunnistama, et "rauda" on siin vähe, sest suures osas on see plastikust aga ehk antakse armu :)

Masin on tip-top ja üsna heas konditsioonis. Minu käes on see olnud pidevas sõidus ja usun, et sõidab veel pikalt ka ostjal. Küsin selle eest kõigutamatult 1500€.

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1827452&rhash=a0f9

Põhi ja karbid on viisakad. Uksed käivad kenasti. Aknad liiguvad ja sõidavad, nagu peab. Lukud ja lingid on heas töökorras (k.a. tagaluugi liblikas ja keskluku mootor). Käigukast on sujuv ja toimib hästi. Ka turbiinilukk on töökorras. Käivitub igasugustes ilmastikutingimustes. Aku on korralik. 4-kõlariga Pioneer makk ja lae DVD mängivad. Püsikiirusehoidja toimetab. Konditsioneer on täidetud ning jahutab hästi. Salongis on osaliselt LED-valgustus. Aknad on toonitud nii mustaks kui võimalik (vedasin enne kaupa). Tagaluuk tehtud ka seestpoolt avatavaks. Tagakojamees ja aknasoojendus on töökorras. Tagurdustuled ehitatud ringi tagumiste udutulede reflektorile (erksam valgus ja parem nähtavus pimedas tagurdades). Toimivad parkimisandurid taga on igati abiks. Hiljuti kleebitud edev punane ja lai LED-riba (lisapidurituli) tagaluugi ülemise serva vahele. Kõik vedelikud ok. Mootoris täissünt. Kaasas on ka plekkvelgedel korralikud talverehvid (pooled naastud veel alles ja muster hea) + ilukilbid.


Pisivead:

Juba mitmeid aastaid lonkav moto aga sõitmist ei sega (selle remondist on juba ammu loobutud). Tühikäigul tötutab - üks silinder justkui kaob ära ja harva on seda hetkeks tunda ka maanteel sõites alla 1700p/min (aitab korraks varbaotsaga gaasipedaali puudutamine).

Tagumised udutuled ei põle. Kusagilt salongist on ühenduseprobleem, mida pole mahti olnud otsida.

Suunatulekang ei lüli ise välja.

Parema esiamordi ülemine laager/padi soovib tulevikus vahetust (teeb sportlikumalt liikuma hakates väikese naksu).

Katuseluuk on jäädavalt suletud (kinni silikoonitud), sest äravoolukanalid on totaalselt ummistunud. Ütleme siis nii, et "katuseluuki pole", vaid on on "veerandpanoraam" :D


Kokkuvõte - masin on normaalses sõidukorras ja viisaka üldilmega nii seest, kui ka väljast. Istu sisse ja sõida!

Odavamalt müüa ei taha, sest pole valu. Olen selle enda jaoks korda teinud ja hoolitsenud, kulutades sellesse palju aega. Panin müüki, sest äri, milleks seda autot kasutasin, müüsin samuti ära ja nüüd puudub rakendus. Igapäevaseks liikumiseks on väike kabriolett :)