www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Markide lõikes > Ford Bronco II 1986


Omanik: hillart. Auto lisatud: 08.04.2007 04:52. Viimati muudetud: 17.12.2008 10:40 tagasi

 Auto üldandmed

Mark: Ford
Mudel: Bronco II
Aasta: 1986
Kütus: Bensiin
Mootor: 2,9i
Käigukast: 5-manuaal
Võimsus: 130 hp (96 kW)
Pöördemoment: lb-ft ( Nm)
Veerandmiil: pole oluline
Asukoht: Tallinn
Viimane sissekanne autopäevikus: 02.03.2017 (Kokku: 11) (Loe päevikut)

 Pildid - täissuuruses pildi vaatamiseks kliki pildil

talv 2006/2007 talv 2006/2007-2 talv 2006/2007-3 Väljasõidul.2007 suvi

 Auto kirjeldus

[b]See mul tegelikult juba teine, sest mõni aasta tagasi kahest kokku pandud. Kuna selle masinaga kasutatavad sõiduvõtted on tunduvalt erinevad tavaauto omadest, siis õnnestus 1. samamargiline auto 7 aastat tagasi jõulueelse libedaga väljaspool maanteekurvi külgsuunas 3X ümber oma raskuskeskme liikuma panna. Tulemuseks oli hõbepaberist tikutoosi efekt, kus kõik kere väljaultuvad nurgad olid tasandunud, kuid kogu sisemus täielikult korras (k.a. seesistujad - mina ja poeg). Hea ja tugev ameerikamaa kast ikkagi.
Kahest masinast ühe kokkuehitamine võttis aega 6 aastat (teadupärast segab töö väga tugevasti hobilist tegevust) ja pärast uuestisündi ilmnes veel hulganisti vigu ja veakesi, missugused kahe samamargilise auto (kuid imepisikeste erinevustega)üheks kokkuehitamisel vist paratamatud on. See kokkuehitamine väljendus muidugi ka kogu projekti maksumuses. Sõidukorras masin läks kokku maksma peaaegu 60 000. Igasuguste lisavigade parandused, kulunud detailide ja seadmete asendamised jne. on praeguseks veel peaaegu 30 000 rahakotti kergemaks teinud. Ja ette on näha,et täielikuks komfordiks ja heasse töökorda saamiseks kulub veel kümmekond tuhat.
Krdi kallis auto! Nii rahaliselt, kui hingele. Seda viimast eriti rõhutades (sest muidu ju sellist raha välja ei käiks).
Hiigelhaava minu õrna hinge lõi alatu ja näotu sündmus eelmise aasta suvepalavuses, kui ma poisiga lõbustuspargist parklasse naastes leidsin oma kalli ameerikamaa auto paremal küljeplekil meertise räige muljmisvao koos värvi eemaldumisega samas ulatuses. Kes sedasi parklas oma manööverdamisoskusi demonstreeris? Teadmata ning nimeta kangelane, ja tundmatuks ta jäigi. Kuid oma kätetööd ta vähemalt imetlema polnud jäänud, millega võin vaid nentida tõsiasja, et haiglase eneseimetluse all ta vähemasti ei kannatanud.