www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Oldsmobile Custom Cruiser 1980


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (8) tagasi

 Oldsmobile Custom Cruiser 1980

 Omanik: naroog

Avastamise rõõmud 12.02.2011
Väike uuring kapoti all tõi päevavalgele väga meeldiva üllatuse, nimelt originaal Rochester oli jalutama läinud ja asemele pandud täitsa mõnis ja igati mehaanili Carter- ei mingeid üleliigseid vaakumvoolikuid.

Samuti sai väikese harjutamise tulemusena aru saadud, kuidas käivad lahti juhi- ja kõrvalistuja uksed, lingid on kaotatud ja need käivad puldist, tagumised uksed peab paraku seest avama.
hea üllatus, polegi Rochester
Õlide kontroll 17.02.2011
Mõned päevad tagasi sai ette võetud erinevate vedelike tasemete kontroll. Mootoriõli oli normis, käigukasti õli pidi lisama päris korralikult, samuti roolivõimu õli.

Peale vedelike lisamist tundus kõik juba päris hea, kast tundus töötavat normaalselt, roolivõim ärkas ellu- justkui päris hea, kuid tänaseks oli kast siiski otsustanud suurema osa õlist välja sülitada. Peab laskma kellelgi üle vaadata, millised tihendid seal enam ei pea.

Nädalavahetuse plaanid näevad ette lae korrastamist ja pagasiruumi uue põranda valmistamist praeguse vineeri asemele.
Lae parandus 25.03.2011
Kuna laeriie oli oma tavapärases asendis ehk alla kukkunud, tuli sellega midagi ette võtta. Sai küll kaalutud erinevaid variante, kuid lõpuks mindud kõige lihtsamat teed ja riie lihtsalt eemaldatud, lae materjal puhastatud ning uuesti üle värvitud. Tulemus on selline enam-vähem, silma ei riiva, kuid kunagi peaks uue kanga peale jälle tõmbama.
enne puhastust peale puhastust ja üleval ta ongi
Uued jalavarjud 05.04.2011
Täna said lõpuks alla ka uued jalavarjud. Nii ette kui ka taha läksid 255/60 mõõdus rehvid, mis on veidi laiemad kui varasemad. Samuti said autole alla uued veljed. Välimus paranes märgatavalt.

Lisaks uutele rehvidele-velgedele, sai vahetatud ka generaator- laadimine nüüd korralik.

1
Masin töökojast välja! 25.04.2011
Täna siis sai auto töökojast välja veeretatud ja väike ring platsil tehtud. Peamine liigutamise põhjus veidi autot liigutada ja teada saada, kas temp. andur on tööle saadud või peab veel uurima, miks ta midagi näidata ei taha.
1 2 3 4 5
Kogunemine ja esimene pikk sõit 08.05.2011
Eesmärgiks seatud hooaja esimene kogunemine ja paraad sai täidetud. Autoga mingeid probleeme polnud ja kogu üritus sai kaasa tehtud. Oli tore!

Lisaks sai hiljuti ette võetud esimene pikem sõit, nimelt Saaremaale. Kulges ilusti ja kütusekulu tundus ka väiksem kui kardetud. Sõidetud sai stabiilselt 55mph ja kulu tundub olevat vahemikus 13-15l/100km, pole paha. Kusjuures tagasi tulles oli katusel suur vari pool kuudist välimööblit täis.

Seni mingeid suuri probleeme esinenud ei ole, vahel ei taha soojast peast hästi käivituda, kuid selle kirjutan esialgu aku arvele.
Kogunemisel 2 Enne laadimist... ...pärast laadimist
AB 10.07.2011
Nagu kord ja kohus sai osa võetud selleaastasest AB'st. Väga mõnus oli.

Auto on ennast siiani ilusti üleval pidanud. Soojast peast käivitamise mured on kadunud uue aku paigaldamisega, enam pole mingeid probleeme. Samuti sai huvi pärast ära mõõdetud kütusekulu ja numbriks oli seekord 14 L/100km, mis on vägagi mõistlik.
meeleolu1 2
Viimane päev! 02.02.2012
Ja läinud ta ongi! Nael kummi uuele omanikule.