www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Cadillac DeVille 2004


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (8) tagasi

 Cadillac DeVille 2004

 Omanik: spiritualrob

Poisi esimene auto 27.03.2018
Sai täna ostetud vanemale pojale(hiljuti oli 19. sünnipäev ja sai just B-kat juhtimisõiguse) esimeseks autoks 2004' Cadillac Deville.

Auto ostsin Rootsist, Kristinehamnist. Auto on aasta seisnud, tuuleklaas on sodi ja AC-pump vajab vahetust, muidu on auto korras, peal uus aku ja all tutikad suverehvid. Auto on oma vanuse kohta väikese läbisõiduga (alla 180 tkm)

Auto liigub peagi Eesti suunas siit rekkafirma abil ning saab hooldatud ja korda seatud, et poiss saaks sõitma hakata. Loodan, et Eestis arvele saamisega mingit hirmsat nööki ei tule- mingid aftermarket suunakad on Rootsis sinna juba külge aretatud tiibadele ja tagastangesse.
vajab veidi hellust Storm Gray
Deville jõudis Eesti 07.04.2018
Õnnestus auto suhtelisel mõistlike kuludega Kristinehamnist Eestisse toimetada.

Täna (11. apr) käisin korraks autot vaatamas ka- igati ootuspärane seisukord, e. vastas müüja kirjeldustele.
Lähiajal kõrvaldab olemasolevad vead ning loodetavasti saab seejärel masin Eestimaa maanteid neelama hakata :)
Deville spetsialist kontrollib/testib täitsa viisakas salong
Esimesed 100km DeVillega 22.05.2018
Jõudsin Eesti. Cadillac oli selleks ajaks minu palvel liikuma pandud.
Kondi pump oli lõhki paistetanud. Lühem rihm läks peale ja kondipump vedeleb hetkel pagassis. Lisaks paigaldati uus aku. Täitsin paagi värske bensiiniga ning auto nurrus seepeale tänulikult.
Sõitsin selle autoga kokku täna ca 100km ja auto sõitis väga hästi. Mõni el.vidin ei toimi (pagasiluugi ja kütuseluugi avamine salongist, ka ei näi toimivat raadio)
Kerget vidistamist on kuulda ratastest, vbl piduriketta katteplekk käib vastu. Muus osas kõik ok.
1 2 3 4 5
järgmised 220km läbitud DeVillega 23.05.2018
Täna sõitsin Loksa-Keila-Lehola-Loksa. Sai käidud mõõtmas 2007' DTS tuuleklaasi ja tundub, et see võiks mõõtudelt minu 2004' DeVille'le sobida- erinevad näivad olema klaasil ainult mustad värviga kaetud alad. Eks näis.
Igaljuhul sai muretult läbitud eilsele 100km'le lisaks täna veel 220km ning õhtul veel Lohja järves ujumas käidud. Seni hea ja väga mugav auto- kuid ma ei vaja seda (sedaani)ostke keegi see Cadillac ära
Kuldmuna poole hinnaga :D
www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=47551&spid=361982#361982
paks käis koogikesi ostmas :D
klaasivahetus ja kondi pump. 29.05.2018
Tervitus.

Sai auto viidud mõni päev tagasi uuesti Leholasse ning nüüd Rootsist tulles käsin järel.
2007' DTS küljest pärit klaas sobib DeVille'le väga hästi- natuke erinev on ainult peegli juurest see musta värviga kaetud ala, kus DTS'il on vist vihmasensor teises kohas vmt. Silma ei häiri.

Leholast saan peagi ka kondipumba. DTS'i oma ei sobinud, aga nõiuvad sobiva pumba välja. Aitäh, V8import ;)

Kuna klaas nüüd autol ees siis sai ka esimest korda (ilmselt üle pika aja) survekaga kallale ja auto puhtaks.

Viimase nädala jooksul olen selle Cadillaciga ca 600km või rohkemgi maha uhanud ja auto meeldib üha rohkem :) Tuleb tõdeda, et tegemist on väga mugava sõidukiga.
Hetkel näitab AVG kütusekulu 25,1 MPG e. ca 9,3 L/100km. Pole paha vana V8 kohta.

Lahenes ära ka pagassi ja kütuseluugi salongist mitteavanemise probleem- viga oli ainult minu teadmatuses. Täna auto sisepuhastust tehes leidsin pardakast imeliku (veidi ebaselge funktsiooniga) nupu, mille juures olev tekst andis lootust selle "vea" lahenduseks ja nii läkski, e. nüüd avanevad nimetatud vigurid salongist nupuvajutusel :)
Panen mõned pildid autost uue klaasiga ja puhtana. Iluvead on piltidel nähtavad. Hetkehind praeguses seisus 4200 Merkeli rutsi.

Järgmisena saavad mõlemad stanged värvitud siis kerkib jälle auto hind.
Kuigi auto on üsna meeldima hakanud juba, on ta siiski endselt sedaan :D seega võib pakkuda vahetust suure Sprinteri/Crafteri/Transiti või Iveco Maxi kaubiku vastu või soovi ilmnemisel saabuda vajalikus koguses juudirubladega kohale ning saada see Cadillac endale.
ebaselge funktsiooniga nupp üsna avar pagass kriimude ja vannitoa valgustitega tagastange puhtam terve tuuleklaas ja puha stange kahjustus tag. koopaserv veidi muljutud salong salong. salong.. salong... salong..... salong...... puhas
vidistaja leitud. 21.06.2018
Pidurite vidistamise põhjuseks olid kulunud tag. klotsid, needki nüüd uute vastu vahetatud. Kiiruselt ca 60 mph hakkas tunda andma vibra auto esiotsas, selle vastu aitas rataste balanseerimine.
Karoli käest sai soetatud võtmetoorik ja tuleb tekitada üks võti juurde enne kui olemasolev kaob/murdub/autosse ununeb ukse lukustamisel :)

Pill igati tubli seni. Huvilisele saadaval hinnaga alates 3999 Merkeli rutsi, vahetuseks sobib pakkuda ka kaubikut.
Talvevalmidusse 08.02.2019
Tere päevik.
Said täna massinale alla sokutatud värsked lamellrehvid. Millalgi sügisel veel vahetatud esisillas paar pudinat. Pill igati tubli, ainult et sedaan, e. pole suurt midagi peale hakata sellega.
Kui keegi soovib endale seda DeVille'i siis 3999 Merkeli rutsi ulatamisel saab see võimalikuks:

https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2847939&rhash=8d2f
mõlemad saadaval... DeVille Cadillac rehv
DeVille osta.ee's 09.09.2019
Kuna talv läheneb ja auto reaalselt kasutust peaaegu ei leia siis lumehange vedelema jäämise vältimiseks proovin oksjonil müüa.
Päästa masin ära, kujunda endale meelepäraseks ja sõida nagu Hillary Clinton :D

osta.ee
oksjoni ID: 127487456

https://www.osta.ee/kategooria/automoto/autod/soiduautod/cadillac
DeVille vedeleb jõude