www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Lincoln Town Car Executive Series 1997


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (4) tagasi

 Lincoln Town Car Executive Series 1997

 Omanik: spiritualrob

Ostsin väsinud Lincolni 31.08.2020
Mõni aeg tagasi sain teada, et sõber Evelinil vedeleb puu all jõude väsinud Lincoln Town Car, mida Ta ise ei plaani enam elustada.


Kindlat teadmist veel pole, mida selle autoga peale hakkan kuid sai täna ära ostetud, et auto sealt puu alt (ja peagi hange jäämisest) päästa.

Esialgu korrastan tehnilise poole ja loodan autot kasutada igapäevasõidukina.

Kuna kerel on piisavalt roostet ja kogu auto on halvasti värvitud jne. siis tehnilisest poolest edasi hetkel ei mõtle :)
soetatud nüüdsest minu :)
pole õieti veel sõita saanudki 08.10.2020
Pole ostuhetkest aega olnud eriti tegeleda autoga. Siiski seni on lisatud käigukastile jahutusradikas, tehtud üldine hooldus ja mootorile põhjalikum hooldus ja läbipesu, kulu kokku ca 900 merkeli rutsi.

Mõni ndl tagasi kui plaanisin TÜVile minna Lincolniga, avastasin, et kojamehed ei tööta. Sai otsitud uut mootorit kuid kuna Eestis kohapeal ei olnud võtta siis otsustatud vana mootori remondi kasuks. Remont tehti Luha tn. Tlns 60€ eest.
Nüüd uus avastus, et kojameestel puudub nn. nullasend või "kojutuleku" signaal e. jäävad suvaliselt keset klaasi seisma. Esmasp. lähen uuesti Luha tn. ja näis, kas suudavad selle probleemi ära lahendada nn. auto küljes.
Luha 34 genekate remo 01.11.2020
Ei soovita kellelgi osta mingit teenust Luha tn. 34 Genekate/starterite remoga tegelevast venelaste pesast. Jooksutati mind mitu korda edasi-tagasi ja pidin kohapeal asjatult omanikku, seejärel töömeest ootama jne. Lõpptulemusena 60€ neile makstud kojamehe mootori remondi eest kuid asja sellest reaalselt ei saanud, palju ajakulu ja raha raisatud. Ei jaksanud seda vahet rohkem pendeldada ja tellisin AB'st 70€ eest uue "hiinaka"
Luha 34 kojamehe mootori Luha 34 töömehe ootel :/
Lincoln müüdud 13.11.2020 13.11.2020
Auto müüdud Tallinna härrale täna (13. reedel) 13.nov. 2020
Uuele omanikule soovin omaltpoolt muretuid miile :)
head teed, Lincoln...