www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Astro Mark-III 1997


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (10) tagasi

 Chevrolet Astro Mark-III 1997

 Omanik: sqirrel

Käigukasti remondi algus 17.09.2020
Buss sai ostetud käigukasti veaga - 3 ja 4 käik puudu. Täna sai tehtud algust käigukasti eemaldamisega, et see remonti viia. Päris kätte veel ei saanud aga ehk homme ..
Töös
Käigukast alt ära 18.09.2020
Täna sai käigukast auto küljest ära võetud. Järgmisel nädalal läheb Imre juurde remonti. Vahepeal tegelen mõne kulutüki otsimisega - selgus et mootoril käigukasti poolne väntvõlli otsa simmer vajab vahetust ja käigukasti tugipadi pudenes ka näpuvahele ära.
Kast Tühjus Ootel
Turbiin remonditud 02.10.2020
Käigukasti turbiin käis Kadrinas Hõbenoole töökojas, kus sai täielikult taastatud. Vahepeal on riiulis ootel uus käigukasti tugipadi, mootori tagumine väntvõlli simmer ja uued turbiini poldid. Kui nüüd kasti ka remondist kätte saaks ...
Turbiin remonditud
Väntvõlli simmer 09.10.2020
Täna sain remondist kätte käigukasti. Enne kasti tagasi panemist otsustasin vahetada ka mootori väntvõlli simmeri. See sai täna tehtud, nüüd järgmine kord saab alata kasti tagasi panemisega.
Valmis
Auto korras 13.10.2020
Eile sai käigukast omale kohale tagasi pandud, kuid õlideni ei jõudnud veel. Täna siis sai mootorisse uus mootoriõli ja filter, käigukasti ka õli sisse ja proovima - sõidab ilusti. Kõik käigud olemas ja kõik korras.
Valmis Läbisõit
ABS andur ja idle arm'ide vahetus 24.11.2020
ABS'i märgutuli põleb, esimese uurimisega leidsin katkise kaabliga ABS anduri kunde poolsel esimesel rattal. Rockauto'st tellisin uue ja see sai nüüd vahetatud, kuid tuli jäi ikka põlema. Nähtavasti peab ABS mooduli kallale minema ja seal üle jootma mõned kohad. Lisaks sai installitud ka uued idle arm'id. Oma järge ootab üks rooliots ja O2 andur.
Vana ja uus Paigas Vana ja uus idle arm Vana ja uus idle arm 2
O2 andur 27.11.2020
Üks o2 anduritest andis viga, katkine andur sai kindlaks tehtud ja uus asemele pandud.
Uus o2 sensor
Ülevaatus tehtud 18.12.2020
Ei jõudnud Rockauto pakki ära oodata kus uus sisemine rooliots sees on - kui saabub siis jääb riiulisse varuks. Linnas käigul sattusin nagunii Top Parts'ist mööda sõitma, võtsin selle jupi sealt ja õhtul vahetasin ära. Lisaks on saanud kaassõitja poolne peegel uue peegliklaasi ja disablesin kollased tulede põlemise ees koos lähituledega. Saabuski aeg buss puhtaks pesta, soetada uus tulekustuti ja tõkiskingad ning ülevaatuseks oligi kõik valmis. Ülevaatusel käisin Sakus E-Tehno ülevaatuspunktis ja ei leitud viga midagi. Auto on korras ja ülevaatus tehtud.
Sillastend 31.12.2020
Kuna roolisüsteemis sai nii mõnigi pudin vahetatud siis sai täna AB's sillastendis käidud. Töö kiire ja korralik.
Buss müüdud 22.03.2021
Tänasest on bussil uued omanikud, kes tema eest kindlasti hästi hoolitsevad.