www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Ford Mustang 1994


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (9) tagasi

 Ford Mustang 1994

 Omanik: silberstang

Minu esimene... 12.10.2006
Jah , sai sõidetud juba mõna aega Jaapanlasega ja sai kõik nagu tehtud ka ning kuna tekkis kusagilt ostja vanale soetasin endale esimese usa ka. Esimesed emotsioonid on head.
Kuid jah 2 päeva peale kätte saamist ehk täna ka esimene põks:(
Üks papi vajus oma sakslasega tagant lihtsalt otsa. Naine oli mul autoga linnas ja helistab et kõik pees..... kohale jõudes oli lihtsalt näha et oli tõesti otsa vajunud ehk värvil mõrad sees kuid muud ei midagi ning kuna pidi stange värvi minema nii ehk naa siis ei hakand siin suurt raha kasseerima vaid võtsin väheke kütuseraha.
ümberkirjutamine ja... 14.10.2006
läksin siis reedel ümberkirjutama ARK sse ja ohh imet, puudub korraline ülevaatus. Ei tea isegi miks ei vaadanud.Kuid tööle oli kiire tagasi siis pidin vel põdema nii 18 tundi ja siis Tehnokullerisse. Aeti masin sisse vaadati üle ning paluti välja sõita ning vana palus et laseksin kummi ka vilisema ja egas mul polnud selle vastu mitte midagi kuna ülevaatus sai läbitud ühegi veata.
Ohh ma olin õnnelik.
Pühapäev auto kallal 15.10.2006
Sai siis Pühapäeval tõstetud autol tagumine ots ülesse ning vaadatud mis siis all toimub. kuna mulle meeldib vaikuses (maantee müra) sõita siis alustasin mastiksiga mökerdamist ratta koobastesse. Ja 1 liitrist MOTIP i Mastiksist sai täpselt mõlemad tagumised koopad tehtud. Eks ta ole natuke vaiksem ning samuti auto kerele ka hea.
Udutuled ja siis saabus pimedus 16.10.2006
Täna õhtul peale tööd sai siis taas roomatud auto alla ning vaadatud mis nende udukatega on et nad ei põle.
Vaadates neile peale selgus et otse ühenduses nad on parktuledega. Vahetasin pirnid, ja olaa....põlesidki. Aga siis otsustasin auto tööle panna ning auto nina keerata pimesuse poole ja mis juhtus, kustusid nii udukad kui ka pargid ja täpsemalt kustusid nad käivitus momendil kuid armatuuris tuled põlesid edasi. Eks homme näeb mis juhtus.
Tuled korda!!! 18.10.2006
Pugesin siis 30 minutit enne tööpäeva lõppu tööjuures tõstuki alla ülikonna ja valge särgiga ning leidsin ka vea,(krt ma olen ikka loll) paigaldasin uued pirnid ning isoleerisin korralikult ka juhtmed ning valmis ta oligi- tuled põlesid. Kuigi jah üks vana kelle MB oli hoolduses vaatas küll väga imeliku näoga et mida ma seal valge särgiga auto all teen:)
Amordid 08.11.2006
Täna said siis lõpuks vahetatud tagumised amortisaatorid mis ennist olid süldid kui ma ei tea mis asi. vahetatud said nad siis suht koht kiirelt - 45 minutiga Silberautos. Võiks öelda et olen rahul, kohe teine tunne on sõita
Mis siis veel vahepeal tehtud? 06.01.2007
Sai vahetatud õli asemele loomulikult 5w 40 Mobil ,vahetatud sai ka loomulikult filter.
Täna lõpetasin tagumiste rattakoobaste katmise pigimatiga ning selle alla läks ka ülejäänud pagasiruum ja tagumise istme alune.
uued tuled 07.02.2007
Nüüd siis vahepeal tellitud USA st uued tuled ette ehk siis mitte 4 tk vaid 2 tk . park ja suud on koos lähi-ja kaugtulega. Aga eks ole pildilt näha. Uute tuledega paranes oluliselt nähtavus.
uued tuled
Mis nüüd pika aja jooksul tehtud ja juhtund on 05.03.2008
Ega midagi suurt pole juhtunud kui vaid see et auto sai täieliku heliinstalli ja seda just suunitlusega SQ ehk helikvaliteet ning eks tulemused räägivad enda eest - Experienced 7Ch 2007 aasta finaalides II koht.
Ehk siis sees on pioneeri korralik SQ makk , Vifa tweeter,Hertz i midrange ja DLS i midbass woofriks Starsoundi 12" bassikõlar mida toetab starsoundi Digi monoblock, teisi 6 te kõlarit toetab vanakooli Denoni 6 kanali võimendi.

Mustang saanud ka sõita eelmisel suvel pikema sõidu ehk käidud kaemas Malmö d ja seal pesitsevat sinist Mustangit.