www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Cadillac DeVille 1997


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (11) tagasi

 Cadillac DeVille 1997

 Omanik: mies

Kättesaamise päev 05.10.2007
Pikkadele päevadele tuli ilus kulminatsioon...auto on käes!! Kohe alguses tuli välja, et radikas ei taha hästi pidada. Korraks sai asi kokku lapitud, kuniks mikistanist uus asi kohale jõuab. Remondimees ütles, et see lapitud variant kestab 1000 km, valetas...tegelt sai aint Jurmalasse ja tagasi:D Väga täpne diagnoos igatahes. Uue radika eest pean tänama Vanaisa, kes selle lombi tagant kohale organiseeris ja tolliga sõdis.
Pisike vibra tuli sisse 28.04.2008
Autole tuli väike vibra sisse, kahtlustasin juba hullemat, aga alustuseks vahetasin kummid ära ja tuli välja, et üks esimene kumm oli üsna priske punni üles ajanud...nüüd asi korras...vahepeal guugeldasin natuke selle probleemi kohta, sain teada, et mikimaal on paljud Cadillaci omanikud sama jama otsas istunud, jääb mulje, et need valge randiga Michelini kummid on vist miskise tüüpveaga neid punne üles ajama. Äkki on kellelegi abiks tulevikus.
Cd Boxi kindlakstegemine 26.11.2008
Sihukene ots on pagasnikus.
Üks Ja kaks
Väikene remont 19.12.2008
Sai vahetatud klaasipesuvedeliku mootor, oli ära minestanud. Nüüd pritsib jälle nagu vana mees. Mootori hind oli mingine 380.- tugrikut. Peale aastavahetust lähevad vahetusse käändtelje puksid, mis on päris isuga krigisema hakanud. Üldjoontes on Caddy mul esimene auto, mis peaaegu üldse raha ei nõua ja peale igat pisemat ettevõtmist annab auto kõik kulutatud kroonid sõidumõnuna kuhjaga tagasi.
Veermik korras. 16.01.2009
American Beauty abiga said ära vahetatud kõik veermikus logisevad elemendid. Vahetamata jäid ainult tagumised stabika puksid, sest neid polnud laos momendil. Mõne aja pärast, kui uuesti sinna satun, saavad ka need vahetatud. Siis on järg amortide käes, aga see juhtub nähtavasti alles kevadel.
Uued küünlad ja juhtmed 02.07.2009
Vahepeal said siis autole need uues asjad paigaldatud. Nii jõulisena pole ma teda enne näinudki. Ratta sai asfaldil kogemata ringi tõmmatud, kui bussist möödasõitu tegin, kiirus ca. 90km/h..ehmatas ära küll.
Uus aku 04.09.2009
Sai Käsmus paar päva pidu peetud ja aku otsustas ära minestada. Sain uue jälle AB´st ja üllatavalt pisikese hinnaga, kuna tegemist on selle küljepealsete klemmidega akuga, mis üsna kallis kipub olema. Nüüd on uus peal ja funkab kenasti. Vana aku kättesaamine oli omaette ooper. Nimelt tuleb paras ports polte lahti keerata ja pärast seda oli alles õige vintske katsumus. Vanal polnud ühtegi sanga ega kohta kuhu näpud taha ajada ja ruumiga seal just laiata pole. Klaverimängija näppudega saaks ilmselt paremini hakkama:)
Mõned asjad veel. 15.10.2009
Vahetatud said siis veepump ja rihmarull. Sisse uus jahutusvedelik ja tabletid. Nüüd peaks jahutusel ring peal olema, kõik asjad uute vastu vahetatud.
Ventikas vahetatud. 31.12.2009
Vahetatud sai siis salongi ventikas mis otsustas just õigel hetkel ära kooleda ja tuppa enam sooja mitte puhuda. Nüüd puhub jälle...õli sai kah sama käiguga vahetatud.
Nipet näpet veel. 01.05.2010
Vahepeal vahetatud mootoripadjad.
Lõpp 11.04.2011
Minu panus sellesse masinasse on lõppenud. Edaspidi läheb energia ja raha teise Cadillaci sisse.