www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Lincoln Continental Mark IV, LIMUSIIN 1972


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (9) tagasi

 Lincoln Continental Mark IV, LIMUSIIN 1972

 Omanik: Linku

2014 hooaeg alanud! 02.06.2014
Taaskord talveaeg üle elatud, seekord suures, mugavas ja soojas garaažis, kuivas, puhtana-nagu sviidis kohe ;)
Nüüdseks ka esimene suurüritus Lõunaosariikides ära tehtud: kruiis koos F-Body 10 üritusega.
Auto sai eelmisel nädalal ka tutikad amordid, esisilla uued puksid-šarniirid, roolipendli, väikse fake välise kujunduselemendi jpm. Seega muudkui kosume vaikselt.
Uues kuues :) Läbi võre... Koguneme kruiisiks Vahepeatus Peopaigas
2014. hooaegläbi! 19.11.2014
Selleks aastaks siis hooajale joon allatõmmatud!
Sõidetud sai väga vähe, kuna raha, aha ja kõik muud puudused olid kallal, samas iga läbitud kilomeeter oli puhas rõõm!
Kevadet sai alustatud vedelike vahetusega, siis tuttava juurde viidud, kus sai veermikule uuenduskuur tehtud: välja vahetatud kõik amordid, puksid ja osa roolisüsteemist. Peale seda muutus sõit palju pehmemaks ja mõnusamaks, kolinad kadusid!
Osaletud sai lõunaeestlasena hooaja avaüritusel Elva ja Waide motelli kandis, igakuistel Tartu kruiisidel, aitähh korraldajatele, siis muidugi kohustuslikul Annimatsi kämpinguüritusel (mis kuidagi lahja oli ja väljasuremise ohumärke kannab...) ning lõpuks hooaja lõpuüritusel Paide vallimäel.
Nüüdseks auto ilusasti kuiva hoiuruumi talveunne pandud ja kohtumiseni uuel hooajal!
talveunest ärganud... esimene lõunaosariikide kruiis 2014 mahlad vahetatud! Eldari esimene ameeriklane :) veermik remonditud! valmis hooaja avaürituseks! Peatus Sõbrakeskuse juures Waide motelli juures starti ootamas järjekordsel kruiisil Emajõe Ateenas :) Annimatsil, PowerCampal Eldari teine ja seni viimane ameeriklane Paide Vallimäel hooaega lõpetamas vahetult enne talveunne siirdumist... ...
2015 30.03.2015
Hooaeg ei jõudnud veel alata, kui oma armsa Linku müüdud sain, märtsi lõpus 2015...väga ootamatult, Soome. Pere tuli ise bussiga lausa Tartusse järele...Auto läks Soomemaale, Orivee. Kui näete seal, lehvitage minu poolt kah ;)
Nüüdseks uus armastus õuepeal ;) PLYMOUTH SPECIAL DELUX 1948. aastast
Puhja kiriku taustal Viimased poosetamised Viimane õhtu Tartu vanalinnas ARK toiminguid vormistamas, tehtud! ...ja läinud ta oligi...pikka iga ja palju õnnelikke miile... Uus Kullake Betsy ;)