www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Lincoln Continental Town Car 1978


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (13) tagasi

 Lincoln Continental Town Car 1978

 Omanik: punza

2009 20.05.2009
Üle pika aja panen siis kirja mõned tööd,mis kevadel tehtud said.Alustuseks sai kohe vahetatud välja tagumised vedrud,kardaan ja hiljem ka käigukasti simmer-kuna kiiruga läks meelest kardaani ots roostest puhastada.Sai ka sirgeks väänatud stabikavarras-mis eelmisel aastal sai kõveraks sõidetud.Uutega asendatud said ka esimesed pidurivoolikud ja klotsid.Alla said ka "uued" veljed.Samuti sai kõvasti vaeva nähtud ka uksepolstrite puhastamisega ja keskluku tööle saamisega.Tellitud on ka klapikambri kaane tihendid-mis aga mitte ei taha kohale jõuda.
Nüüd ootab oma järge poleerimine,et saaks lõpuks sellest "kananahast" lahti.Sai ka välja vahetatud esimene number-millega juhtus ka pisike õnnetus eelmisel aastal.
Lisan ka ühe "uute" velgedega pildi!
Old new wheels.
Esisilla vahetus. 04.06.2009
Eile 03.mai sai vahetatud välja terve esisild-küll mitte uue vastu,kuid kindlasti parema vastu.Vanalt sillalt võetud kummijäänustest ei saanud mitte ühelegi enam puksi nime anda.Õnneks oli doonorautol sild suhteliselt heas korras ja sai kahest kokku ehitatud üks.Aega võttis see vahetus koos komplekteerimisega 9 tundi-aga asja sai.Täna sai käidud ka sillastendis-kokkujooksud-kalded paika pandud nii,et mingiks ajaks nüüd selle asjaga ühelpool.
.
Kõik toimib! 26.08.2010
Sel nädalal sain siis lõpuks toimima kaks viimast lisa,mis autol ette nähtud!Ja nendeks olid cruise control ja nö.automaatne täistulede ümberlülitus(kui vastutuleva sõiduki valgus ulatub tulede vahel oleva silmani,siis lülitab linco ise ümber pooltuledeks).No krt osati ikka seal maal ja sel ajal autosid teha!!! :)